dinsdag 26 april 2016

Spinnen uit huis houden

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Je kunt spinnen in huis gewoon laten zitten. Ze rekenen af met allerlei insecten zoals muggen, vliegen, motten en oorwurmen.


Spinnen in huis zijn niet gevaarlijk of giftig.

Daarbij is het onbegonnen werk om alle spinnen uit je huis te verjagen. Ik heb liever geen hoopjes tabak door mijn hele huis liggen dus ik voeg altijd tabak toe aan water en laat het even intrekken. Best wel een effectieve oplossing, want katten zijn gek op een smakelijke spin.


Tijdens donkere dagen durven we de buitenlichten van de tuin of het terras wel wat langer laten branden. Dat doe je dus beter niet, want spinnen houden niet zo van licht en gaan dan op zoek naar een donker plekje in huis. Ben je niet zo blij met spinnen , dan zijn er veel eenvoudige tips om spinnen weg te houden uit huis : Probeer de omgeving rond de woning vrij te maken van rommel.


Helemaal niet zo erg, want in elk gezond huis wonen spinnen. Heb je liever geen spinnen in huis ?

Dan kan je volgende tips toepassen! Met dit simpele recept willen de spinnen geen stap meer in je huis zetten. Maar gelukkig is er een oplossing. Dat we dit niet eerder ontdekt hebben! De spinnen in je huis uitroeien is onbegonnen werk.


Je kan hen aantal natuurlijk binnen de perken proberen te houden , maar ook dat is vechten tegen de bierkaai. Deze plant moet je zeker in huis halen als je last hebt van spinnen , insecten en fruitvliegjes. Het zijn ontzettend nuttige beesten. Dan spuit ik het mengsel door het hele huis heen, nog zo’n natuurlijke manier om spinnen uit het huis te houden.


Stap 2: Begrijp het doel van de spin. Door de sterke geur van munt slaan spinnen , insecten en fruitvliegjes zeker op de vlucht. Je moet weten dat jij en de spin een gemeenschappelijk doel hebben: het verwijderen van insecten. Je voorkomt dus dat je spinnen en spinnenwebben moet verwijderen als je ook geen prooi-insecten in huis laat.


Als je niet van spinnen houdt hou je ook niet van insecten. Insecten kun je tegenhouden met goed ventileren , door horren voor ramen te plaatsen, geen fruit op de schaal te laten rotten en regelmatig je vuilnisbakken te legen. De gaten en scheuren kun je makkelijk dichtmaken met kit.


Ook handig is het plaatsen van een soort van vegertje aan de onderkant van je deuren.

De meeste spinnen komen via deze plekken de woning binnen. Met de juiste aanpak kan je spinnen gemakkelijk en effectief uit je huis houden. Zo blokkeer je de toegang voor spinnen naar andere ruimtes. Maak je huis wekelijks schoon om stof, vuil en puin te verwijderen.


Het schoonhouden van je huis zorgt ervoor dat er geen stukken voedsel op je vloer liggen die spinnen kunnen aantrekken. Naast dat je geen spinnen in huis wilt, wil je wellicht ook geen spinnen in je tuin of schuurtje. Het is slim om je gras kort te houden.


Zo hebben spinnen minder plek om zich te verstoppen. Pepermunttheezakjes neergooien op willekeurige plekken zal niet effectief genoeg zijn om ongedierte uit je huis te houden. En toch heb je ze liever niet binnen: spinnen ! Deze stap is erg belangrijk, en je moet er echt aandacht aan besteden als je deze methode wilt laten werken.


Terwijl je zoekt naar locaties, moet je rekening houden met alle ingangen die je maar kunt bedenken. Ze zijn erg nuttig, ze doen niemand kwaad en ze houden insecten uit je huis. Nu heb ik schimmel op de muur door het gesloten raam.


Ik hou ongelooflijk van de winter. Veel minder spinnen in je huis voor je idee, en ook minder snel. Een vliegenraam of -gordijn is de ideale oplossing om je huis ’s zomers vrij te houden van insecten, maar hoe pak je dat probleem aan in je tuin?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.