dinsdag 19 april 2016

Picknicktafel rond 8 personen

Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Meubels voor de laagste prijs.


Hoogwaardige picknicktafels.

Park- en straatmeubilair voor de openbare ruimtes. De ronde picknickbank is geschikt voor maar liefst personen en kan optioneel worden voorzien van comfortabele rugleuningen. Deze Geïmpregneerde picknicktafels van grenen en vuren hout zijn aantrekkelijke prijs.


Wij hebben mooie glad geschaafde en keteldruk Geïmpregneerde picknicktafels voor en personen. Wij hebben houten picknicktafels te koop met extra dikke tafelbladen voor extra stevigheid en een lange levensduur. Het tafelblad heeft een diameter van 1cm.


Hierdoor is deze picknicktafel zeer geschikt om met een grote groep mensen aan te gaan zitten op mooie zomerdagen. Bekijk alles met picknicktafel personen !

Tuinmeubelen, grasmaaiers. Praktische picknicktafel met open instap, ideale picknicktafel aan plaats biedt plaats aan personen. Uit onze collectie tuinmeubelen.


Het gaat om artikel, tenzij. Deze ronde picknicktafel van van Talen is niet voor niets een van de meest verkochte. Met zijn vier aparte zitbankjes biedt dit KING product plaats aan acht personen en is het ideaal om met vrienden rond te eten of een gezelschapsspel boven te halen. Met deze ronde houten picknicktafel met rugleuning heb je altijd voldoende plek voor spontane gasten die graag een hapje mee eten.


De picknicktafel hout rond heeft plek voor personen en met de ronde picknickbank met rugleuning wordt het lang natafelen. Op groene locatie aan het IJsselmeer. Boek nu en profiteer van hoge korting! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Picknicktafels koop je eenvoudig online bij bol. Wij leveren picknicktafels gratis af door heel Nederland. Wij maken daarbij geen onderscheid tussen klanten die picknicktafel bestellen of klanten die meer dan picknicktafels bestellen. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat uw picknicktafel zo snel mogelijk bij u thuis of uw bedrijf wordt afgeleverd.


Deze picknicktafel heeft een afmeting van 180x170xcm.

Ruim jaar maken wij duurzame houten tuinmeubelen, zoals picknicktafels, maar ook boomstambanken en tuinsets. Of u nu een romantische boombank wilt, of een stoere picknicktafel voor personen. Met ons assortiment garanderen wij een oplossing op maat. Voor een picknicktafel van afmeting 2. Een picknicktafel met een afmeting van meter welliefst personen.


Misschien is dat niet eens nodig, want aan onze vierkante picknicktafels kunnen maar liefst personen zitten. Perfect om jouw parasol in te zetten. Bij Exterioo hebben we grote picknicktafels waar maar liefst personen aan kunnen zitten. Heb je het liever iets knusser? Dan hebben we leuke picknicktafels voor personen.


Deze tafel valt niet alleen op door de ronde vorm, ook de ronde bijpassende bankjes maken het een bijzonder geheel. FSC MIX geïmpregneerd klasse 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.