donderdag 21 april 2016

Chloortabletten 20 gram

Chloortabletten voor het zwembad. Bespaar tot wel via kiesproduct. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. De chloortabletten gram zijn langzaam oplosbaar en geschikt voor zacht tot hard water.


Doe de chloortabletten in een chloordrijver of skimmer en het chloor verspreidt zich langzaam over het. Pool Power chloortabletten grams kg. Met chloor desinfecteer je het water in je zwemba spa of hottub. Een chloortablet plaats je in een chloordrijver, skimmer of doseersluis. Het zwembadchloor lost langzaam op wanneer het in contact komt met het zwemwater.


Zo ben je verzekerd van een constanste afgifte van chloor. Het zorgt ervoor dat uw zwembad schoon en helder blijft. Plaats uw chloor altijd in een chloordrijver of skimmer. Interline Zwembad Interline chloortabletten - grams.


Langzaam oplossende chloortabletten voor desinfectie van zwemwater (te gebruiken in een chloordrijver). Geschikt voor hard en zacht water. Een schoon zwembad met deze chloortabletten.


Wij gebruiken cookies om het winkelen bij frank. Het water blijft fris en helder. Deze zullen dan een constante chloorafgifte produceren. Gemiddeld lost een chloor long tablet ( en 2gram ) in ca.


Let op, de oplostijd is indicatief en mede afhankelijk van de temperatuur van het zwemwater waarbij geldt dat hoe hoger de temperatuur van het water, des te snellere oplossing van de chloortablet. Hoeveel chloortabletten moet ik gebruiken? Koop nu en betaal pas over dagen! Starline chloortabletten grams kg.


Vorige Artikel van Volgende. Lees dus steeds goed de gebruiksaanwijzing. Gebruiksaanwijzing chloortabletten 2graDosering: chloortablet van 2gram per m. Aqua Easy chloortabletten behoren tot de beste op de markt. Veel chloor is niet gestabiliseerd en vervliegt na toevoeging snel door de UV-straling.


Gestabiliseerd chloor pakt alleen de bacteriƫn aan in het zwembad waardoor het uiteindelijk lang mee zal gaan en een betere werking heeft. De goedkoopste chloortabletten vindt u in onze webshops! Speciaal chloor voor uw intex zwembad om uw water op top conditie te behouden.


Bekijk hier de aanbiedingsprijs! Ze zijn ideaal om in een skimmer, drijver of dispenser te gebruiken. Deze chloorbehandeling heeft geen invloed op de pH-waarde en is kalkvrij.


Wij bieden in onze webshop al vanaf € per kg chloortabletten voor uw zwembad aan! Naast deze chloortabletten en 2gram bieden wij ook multi tabletten aan. Werp een zwembad chloortablet nooit zomaar in uw zwembad maar gebruik een chloordrijver.


Grotere chloortabletten van 1gram zijn geschikt voor grotere buitenbaden. MiniTabs gram zijn een zeer langzaam oplossend desinfectiemiddel voor zacht en hard water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.