maandag 25 april 2016

Houtbouw zeeland

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Wij maken deze producten in onze werkplaats onder perfecte omstandigheden en daarna kunnen deze eventueel gemonteerd worden op de bouwplaats.


Dit is een veelgebruikte bouwvorm. Hout is een duurzaam en isolerend product. Ons vakmanschap is in Nederland ongeƫvenaard.

Wij komen graag uw project in Zeeland realiseren! Duurzaamheid is een belangrijk thema. Ieder product wordt in onze uitgebreide werkplaats geheel gefabriceerd om een korte bouwtijd te hanteren! Schuur in Zeeland : topkwaliteit hout.


Wenst u een kleine houten schuur in een kleine tuin of heeft u aan de andere kant juist meer ruimte voor een complete garage of een kapschuur? Een houten woning, mantelzorgwoning of houten recreatiehuis. Van atelier tot prefab chalet en van houten schuur tot woonhuis.


Wij realiseren veel projecten in de regio Zeeland en Uden. Natuurlijk zijn wij ook buiten deze regio te vinden.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan (vrijblijvend) contact met ons op. Klassieke houtbouw schuur op maat. Bent u een liefhebber van tijdloos design en ontwerp? De klassieke houten schuur kan dan de ideale oplossing voor u zijn.


Wij gebruiken alleen hout afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. In zowel seriematig en particulier werk hebben wij een ruime ervaring. Wij hebben een ruime ervaring in ontwerp en bouw van mantelzorgwoningen, houten schuren met overkapping, houten tuinhuizen, houten schuren, houten paardenstallen. Daarbij weten wij wat hard werken is. Voor professionele houtbouw in heel Zeeland moet u bij Goedegebure in Kruiningen zijn.


Mijn opdrachtgevers zijn particulieren, aan wie ik een breed pakket aan diensten bied. Zo kunt u mij bijvoorbeeld inschakelen voor de plaatsing van een schuur van duurzaam hout. Voorbeelden van houtbouw projecten. Van tuinhuizen tot houten veranda’s en van paardenboxen tot recreatiewoningen. U hoeft maar een rondje door Zeeland te rijden, om te zien welke projecten wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.


Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat, een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres. De hooiberg is uitgevoerd in eikenhout en voorzien van een rieten kap. Houtbouw in Kruiningen voor onder andere schuren.

Uw houten gebouw, zoals een schuur, tuinhuis, carport of poolhouse is een verrijking voor uw tuin. Onderstaand voorbeel zorgchalet type Zeeland , is bijvoorbeeld compleet op maat verkrijgbaar! Kortoneem contact op met de specialist en bouw een mantelzorgwoning in Zeeland. Specialist in houten mantelzorgwoningen op maat.


De afbeeldingen van mantelzorgwoning Zeeland , zijn slechts een voorbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.