donderdag 28 april 2016

Loungebank op maat

Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Bestel Online of Bezoek de Winkel. Betaalbare, Deense design banken. Op maat gemaakt of afgestemd op standaard kussens.


Geertruidenberg, loungebank van douglashout afmetingen 298cm x 298cm (achterkant open). Meer informatie of een offerte?

Op zoek naar een houten loungebank op maat ? Loungebank is afgestemd op standaard Ikea kussens van 62cm x 62cm. Strak, robuust of een landelijke uitstraling? Houtsmederij, voor uw handgemaakte houtenloungebank op maat. Het wordt pas echt genieten met een loungebank die speciaal voor u is gemaakt.


En dan bedoelen we niet alleen de maat en de uitstraling van de bank. Maar bovenal uw zitcomfort. Welk zitcomfort bij u past kunt u ervaren in onze winkel, wij hebben diverse modellen staan.

Deze wordt dan apart op maat gezaagd. Daarom helpen wij u op onze gebruikersvriendelijke website of in onze eigen showroom graag verder met het zoeken naar de loungebank kussens die volledig bij u passen. De loungebank kussens die u bij ons bestelt, worden precies op maat gemaakt, zodat uw loungeset er met kussens ook strak uit ziet. Een hoekbank op maat maken wij precies zoals jij wil! STEIGERHOUTEN TUINMEUBELEN.


Wij verkopen alle soorten steigerhouten tuinmeubelen, zoals complete loungesets, loungebanken met of zonder kussens, hoekbanken, ligbedden, loungestoelen, tuintafels en bloembakken. Wij maken alle tuinmeubels op maat. Jij bepaalt dus zelf de afmetingen van jouw. Heb je een bijzondere loungebank laten ontwerpen? Of misschien wel helemaal zelf gemaakt?


Of zoek je kussens op maat voor dat ene speciale hoekje? Ron vierkant of juist rechthoekig? Precies op maat voor jouw bank, loungeset, terras, camper of boot. Kussens op maat in elke gewenste vorm en afmeting!


Scherp geprijsd , gratis kleurstalen en snel in huis. Bekijk ons Ruime Assortiment. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd!

Door de loungebank te combineren met de bijpassende bijzettafel en bijpassende kussens maak je van de loungebank een complete loungeset. In elke dikte, afmeting en kleur kunnen we de kussens op maat maken. Laat je inspireren veel mogelijkheden als loungeset of hoekbank in de tuin. Levertijd binnen werkdagen.


Op die manier kunt gebruik maken van het kussen op maat dat optimaal aansluit bij uw specifieke wensen. Benieuwd naar de overige kussens die u op maat kunt laten maken? We kunnen u van dienst zijn met loungeset kussens , loungebank kussens en tuinstoelkussens. Op een loungeset kunt u heerlijk genieten, maar u zet de loungebank , stoelen en tafel niet gemakkelijk binnen bij een regenbui. Met de loungeset afdekhoes van Beschermhoesshop.


In een handomdraai heeft u een van onze afdekhoezen als bescherming over uw loungeset. Als u dit leest bent u op zoek naar kussens op maat. Mogelijk weet u al precies waar u naar of zoek bent, of misschien bent u op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden.


In beide gevallen bent u bij kussensopmaat. Wat is er fijner om op een zwoele zomeravond lekker weg te zakken in een loungebankje of een fijne tuinstoel in uw eigen achtertuin. Of om overdag in uw tuinset lekker bij te kleuren. Met onze kussens op maat maken wij het nog aangenamer voor u. Wij werken met de beste kwaliteit aan materialen.


Zoek naar lounge bank op de nieuwe KensaQ.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.