donderdag 7 april 2016

Waterspelletjes zwembad

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.

Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Als het warm weer is, dan kunnen we weer lekker naar buiten toe.


Misschien zelfs naar het zwembad. Het is dan leuk om een aantal waterspelletjes te kunnen spelen met de kinderen in het zwembad Er zijn een heleboel leuke waterspelletjes die je in het zwembad zou kunnen spelen. Leuke spelletjes voor in het zwembad 1. Wassen We beginnen met het wassen van het gezicht.

Maak van je handen een kommetje en wrijf het water door het gezicht. Doe hetzelfde met de haren. Als dat goed gaat, leg je eerst het ene oor in het water, en dan het andere. Watertrappelen De kleuters hun vast aan de boord van het zwembad en stampen. Van hoog naar laag sorteren.


In het zwembad of op strand. Toch kunnen waterspelletjes de portie fun nog verhogen. De reeks waterspeelgoed begint bij opblaasbare ballen in verschillende formaten.


Gooi eens een jumbo strandbal de hoogte in en zorg dat hij het zwembadwater niet raakt. Op het strand of bij het zwembad vertoeven is natuurlijk het ideale scenario, maar ook thuis kunnen de kinderen het hoofd koel houden met verschillende waterspelletjes. Zo blijven ze lekker in beweging, zonder al te veel last te hebben van de hitte.


In de zwembaden Haestinge in Sint-Maartensdijk en De Spetter in Tholen werden dinsdag waterspelletjes gehouden voor de kinderen. Zij konden meedoen aan een onderwaterrace, glijvoetbal, levend ganzenbord en bommetje springen. In De Spetter werd een onderwaterrace gehouden en glijvoetbal.


Een zwembadje is voor kinderen natuurlijk altijd een feest. Onze kinderen vinden het geweldig. Wij hebben ook altijd een glijbaantje in de tuin staan en als het zwembadje er staat, dan gaat de glijbaan erin en kunnen ze zo het zwembad inglijden.

Hilarisch wordt het als je zelf van op de rand van het zwembad aanwijzingen geeft voor een waterballet. De anderen proberen in het water na te doen wat jij doet en op die manier drijvende te blijven. Vermaak de kinderen met leuke waterspelletjes ! Top water spelletjes voor jong en oud. Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Ideaal voor warm weer om even af te koelen.


Lekker volleyballen in uw eigen zwembad. Bent u naar het tijdje het volleyballen beu en heeft u zin in een andere spel. Geen probleem deze water spelletjes van Interline biedt u niet alleen een volleybal met pomp aan, maar ook een frisbee, twee rackets met bal en een ringwerp set. Ons overdekte zwembad is volledig omgetoverd tot een nieuw zwemparadijs.


Daarvoor is de indeling van de diverse baden aangepast en aangevuld met nieuwe waterattracties. De sfeer en de vijf Sterren van SterrenStrand vind je vanaf nu ook terug in het zwembad. Waterspelen huren voor in het zwembad , of daarbuiten Ons grote assortiment waterspelen bevat zowel artikelen voor in het zwembad , als artikelen voor spellen op de kant. Zo is er altijd een waterspel dat past bij de omstandigheden van uw evenement. Waterspelletjes voor hete dagen Buiten spelen terwijl het snikheet is?


Want waar je ook bent, op de camping of gewoon thuis, spelen met water zorgt voor verkoeling en is ontzettend leuk voor kinderen om te doen. Dus spetter, spatter, spater: lekker spelen met water met deze tips! Spelen met water kan op nog veel meer manieren. Toch hopen we dat je met deze waterspelletjes voor buiten voorlopig genoeg inspiratie hebt voor de warme dagen. Het scheelt jou een trip naar het zwembad , het is gratis en de kinderen vermaken zich prima!


Hieronder staan een aantal van de waterspelletjes opgesomd die je zou kunnen doen. De bedoeling van dit spel is om zoveel mogelijk water in het doel (emmer) van het andere team te krijgen. Dit kan door de met water gevulde sponzen en of ballen leeg te knijpen in het doel van het andere team.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.