dinsdag 12 april 2016

Big green egg large met tafel

Specialistisch advies nodig? Boek Big Sur nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest.


Let dan ook goed op dat u de onderdelen in de goede maat bestelt zodat deze perfect passen! Steigerhouten tafels in diverse maten voor nog meer kookplezier!

Door de vier stevige zwenkwielen is de tafel gemakkelijk verrijdbaar, twee wielen zijn geremd. De scharnieren en grendel zijn gemaakt van gepoedercoat staal zodat deze netjes en roestvrij blijven. Op het werkblad kun je gemakkelijk gerechten bereiden of accessoires neerleggen.


Mooie zware kwaliteit met PVC coating aan de binnenzijde. De gunstige eigenschappen, duurzaamheid en sterkte zorgen ervoor dat Douglashout zeer geschikt is voor tuinmeubelen. Op het kookoppervlak van de Large maak je met gemak al jouw favoriete gerechten én die van familie en vrienden. Tegelijk als dat moet, want op de Large heb je genoeg ruimte om voor personen te koken.


De handige opbergkastjes en het ruime werkblad zorgen voor meer comfort en werkruimte.

Op de tafel ligt een Belgisch Hardstenen werkblad. Morst of knoeit u tijdens het. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


De meubelen produceren wij in eigen beheer, maatwerk is hierom altijd mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Robuuste tafel met kastjes,. Kies je cadeau bij large kamado:.


Het is speciaal ontworpen om je EGG te ondersteunen en je tafel , kookeiland of zelfgebouwde buitenkeuken tegen de vrijkomende hitte te beschermen. Bijkomend voordeel: met het Table Nest krijg je ook geen schroeiplekken op je tafel. Voorzien van zware zwenkwielen, waarvan de voorste geremd zijn.


Deze stevige werktafel zorgt voor meer comfort en gemak. Diverse Large modellen zijn leverbaar. Als losse Green Egg of met onderstel, zijplanken en afdekhoes. Werk de tafel zo netjes mogelijk af.


Dat doe je door vakkundig aan de slag te gaan met de middelen die je hebt. Big Green Egg Afdekhoes voor Egg met tafel voor het lekkerste vlees op Greenegg-store. Big green egg tafels en kasten, voor elke maat en ieder model te maken.

BEKIJK OOK ONZE ANDERE ADVERTENTIES. NIEUW : nu ook alles verkrijgbaar in eikenhout. Ook hebben we een showroom welke elke zaterdag van 10. De hoes is bestand tegen elk weertype. Belangrijk is om een mooi plekje te zoeken voor deze multifunctionele barbecue, met zijn kilogram is hij namelijk niet heel gemakkelijk te verschuiven.


Na de aanschaf van mijn green egg (inmiddels weken geleden) ben ik druk bezig geweest met het maken van een werktafel. Want waarom 6euro uitgeven voor een “originele” tafel terwijl ik dit net zo goed zelf kan maken? Na wat afbeeldingen te hebben bekeken van het origineel en wat tips van Walter (poetsertje) ben ik gaan bouwen. Met zijtafels creëer je extra werkruimte.


Super handig om je barbecue-gereedschap of ingrediënten op kwijt te kunnen. Ook een onderstel maakt je barbecue-avond nog comfortabeler. Met een onderstel grill je op comfortabele werkhoogte waardoor je rugklachten voorkomt.


Is het met name voor het gezin, dan heeft u aan een kleinere variant al.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.