vrijdag 15 april 2016

Glasplaten voor overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen , benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben?


Opzoek naar onze werkwijze?

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Vind glazen veranda als je nu zoekt. Zelf uw ideale glazen dak samenstellen? Dat kan nu op glasdiscount.


Keuze uit diverse profielen, direct leverbaar tegen scherpe tarieven. Elke overkapping is anders, maar de overkappingen zijn grofweg onder te verdelen in een aantal categorieën. Standaard terrasoverkapping.

De standaard terrasoverkapping wordt tegen de buitenmuur geplaatst en staat op houten staanders. Deze overkapping is ideaal als u voor relatief weinig geld een uitbouw in uw tuin wilt laten plaatsen. Een tip van Jumbo: creëer een grote, vrijstaande overkapping met glas! Met staanders of steunpalen in het midden en aan twee zijden de overkapping.


Zonwering naar beneden en genieten maar. Ideaal voor grote gezelschappen. Gelaagd glas voor verticale beglazing t. Let op: Windbelasting en grotere oppervlakte dan in verhouding 80x1vraagt meer dikte indien meer windvangend of risico in de omgeving kiest u uit 44.


ForaVida biedt de mooiste glazen schuifwanden, gegarandeerd voor de laagste prijs! De schuifwanden zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en met extra helder glas van 10mm dik in Nederland geproduceerd. Onze glazen schuifwanden zijn toe te passen in allerlei soorten overkappingen , zowel van hout, steen als aluminium. Glazen schuifwanden van het huismerk van Tobre tuinmeubelen is voor bijna elke overkapping te plaatsen. Stijlvol afsluiten van uw veranda, balkon, of tuinhuis.


Met glazen panelen die lopen op een rail en worden geleid door een borstelbak aan de bovenzijde. De glasplaten bestaan uit mm dik gehard en geslepen glas van 98cm breed. Voor de glazen overkapping gebruik je gelaag ongeïsoleerd veiligheidsglas.

Met onze aluminium glasprofielen zorg je dat het geheel op zijn plaats blijft liggen en de constructie geen last heeft van weersinvloeden. Onze glasprofielen zorgen dan ook voor een professioneel en waterdicht resultaat. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Abonneer u op onze nieuwsbrief.


De besproken materialen voor een kunststof overkapping zijn ook te gebruiken voor het realiseren van uw carport, afdak, windscherm, lichtkap of balkonbeglazing. Laat die volgende zomer maar komen. U bent er straks klaar voor ! De prijs voor schuifdeuren in een overkapping is van een aantal factoren afhankelijk. Denk bijvoorbeeld aan de hoogte van je overkapping en de grootte van de deuren. Een gerichter antwoord op je vraag krijg je bij de dealer waar je je terrasoverkapping hebt gekocht of gaat kopen.


Ook kunt u hier klikken om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Want bij ons vindt u elk type glas op maat en het maakt niet uit of u honderd glasplaten bestelt of slechts eentje, want bij ons betaalt u altijd de laagste prijs. Bestel dus snel online de glasplaten die u nodig heeft voor uw veranda of overkapping en geniet van het zonnetje in elk jaargetijde.


Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist. De voornaamste reden dat je kiest voor een terrasoverkapping is uiteraard dat je een buitenplekje maakt, waarbij je het liefst zo min mogelijk last hebt van natuurlijke factoren en dan voornamelijk de zon. Vooruit, u zult de aluminium terrasoverkapping niet alleen om esthetische redenen plaatsen. Maar één ding is zeker: de overkapping geeft uw woning extra charme.


De gevel met terrasdeuren krijgt een royale, rijke uitstraling. Het is duidelijk: wie hier woont, houdt van het goede leven. Bij Jumbo geven we niet voor niets veel aandacht aan het. Voor mijn nog te maken overkapping wil ik een glasplaat ipv lichtkoepel gebruiken.


Wie heeft hier ervaring mee? Hoe bevestig je de glasplaat ? Zorgen voor ventilatieopening? Afmetingen van de opstand - Hoeveel moet de glasplaat oversteken?


Zo worden ook de iets minder mooie dagen in het jaar, ideaal om buiten te genieten van de overkapping. Voor het plaatsen van deze glazen schuifwanden, is een stabiele ondergrond vereist welke waterpas loopt. Welke dikte polycarbonaat je voor je overkapping nodig hebt, is afhankelijk van de grootte van je overkapping. Houd er rekening mee dat kunststof altijd iets doorbuigt. Stap 1: Bepaal het formaat van de overkapping.


Voordat je kunt starten met het zelf maken van de terrasoverkapping bepaal je het formaat van je overkapping. We hebben voor u de meest gangbare uitvoeringen uitgewerkt in een matrix. Deze matrix is alleen nodig om de juiste prijs te bepalen.


We maken alle schuifwanden op maat en we werken niet met vaste maten. U kunt uw schuifwand voor uw veranda gemakkelijk online bestellen voor een discount prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.