vrijdag 15 april 2016

Zwembad de haan

Bekijk het ruime aanbod Vakanties naar De Haan en boek direct op TUI. Ontdek onze populairste hotels. Zoek Nu Sneller, Beter en Slimmer bij Vinden.


Bestel ook binnen de 2sec ! Decathlon begeleidt je bij het leren zwemmen van je kindje met onze zwembadjes. De goedkoopste Zwembaden bestel je op beslist. Eenvoudig en snel in huis! Lekker van de glijbaan roetsjen, de golven trotseren in het golfslagbad of je mee laten voeren in de stroomversnellingen. Ook voor de jongsten is er veilige maar dolle waterpret in het baby- en kinderbad.


Ontspannen in de sauna en het wellness center. Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Tijdens de kerst- en paasvakantie, alsook tijdens de jaarlijkse sluitingsperiode en tijdens de maanden juli en augustus wordt geen alleengebruik. Verblijft u niet op De Haan aan zee maar wilt u toch een dagje komen zwemmen? Dat kan in het subtropisch zwembad Aquafun.


Zwembad de haan

Waterpret beleeft u het hele jaar door in het subtropisch zwemparadijs Aquafun. Hier beleeft de hele familie urenlang waterplezier. Roetsj van de glijbaan, trotseer de wilde golven van het golfslagbad.


Hotels met zwembad in De Haan op TripAdvisor. Vergelijk prijzen en boek hotels met zwembad in De Haan. De gemiddelde prijs per nacht voor een hotel met zwembaden in De Haan dit weekend is € 13(gebaseerd op Booking.com-prijzen).


De Haan In Sunparks in De Haan zijn momenteel ingrijpende werken bezig aan het subtropisch zwembad , vooral aan de dakkoepel. Er komen ook een nieuw buffetrestaurant en een snackbar. Intussen zijn verder al 3van de 5vakantiehuizen in het park opgefrist. Zwembad in De Haan , Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin Zwembad.


Vakantiepark De Haan aan zee ligt op wandelafstand van het strand van het pittoreske De Haan. U verblijft er in comfortabele vakantiehuizen mét privé-tuin. Tal van binnen- en buitenactiviteiten zorgen er voor dat u zich geen ogenblik verveelt.


Zwembad de haan

Zelfs niet bij slecht weer. Een vakantie aan de Belgische kust begint bij Sunparks de Haan aan zee in België. De huisjes zijn eenvoudig maar hebben allemaal een eigen tuin.


Hier vind je een binnenspeeltuin, winkel, restaurant en een subtropisch zwembad met glijbanen. De zee ligt op wandelafstand. Nabijgelegen Oostende en Brugge zijn goed bereikbaar met de auto. Kies uit producten vanaf € 20. Koop nú Zwembad in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Laat eenvoudig thuis leveren of haal je product op in een van onze winkels! Creëer buiten ook een thuisgevoel! In de Aquafun van Sunparks valt er veel te beleven, neem bijvoorbeeld een duik in één van de zwembaden , snuif frisse lucht op in het buitenbad of beleef de ultieme kick in de Black Hole glijbaan. Om te bekomen van deze donkere glijtocht met licht- en geluidseffecten, ploft u zich in het bubbelbad of neemt u een lekker drankje aan de bar.


Openingsuren van zwembaden in De Haan met hun contactgegevens en adresgegevens. Ook de koopzondagen en koopavonden van zwembaden in De Haan zijn terug te vinden in. Bij De Haan IT Nederland B. Scanners, touchscreen kassa’s en bijvoorbeeld polsbandjes voor uw werknemers om snel in te loggen zijn mogelijk. Wij leveren alles compleet op, zodat u gelijk aan de slag kan! Op Camping de Blauwe Haan kunnen kleine kinderen heerlijk spetteren en spelen in het zwembad op de camping.


Zwembad de haan

Een geweldig kinderzwembad met watersproeiers en een glijbaan, uiteraard geheel vormgegeven in de unieke Blauwe Haan stijl. Op onze camping met zwembad kunnen kleine kinderen dan ook heerlijk de verkoeling. Deelnemen aan sportieve en culturele manifestaties stimuleert de sociale ontwikkeling van kinderen. Om dit te stimuleren geeft OCMW De Haan financiële steun voor een zinvolle invulling van hun vrijetijd.


De omgeving van Center Parcs De Haan. Het park ligt tussen De Haan en Wenduine, op amper een kilometer van de Belgische kust. De Noordzee krijg je bij het park er dus helemaal gratis bij.


Daarnaast is er ook De Haan , waar het lekker vertoeven is tussen de andere toeristen in het hoogseizoen. In De Haan is er ook altijd wel iets te beleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.