maandag 11 april 2016

Bbq arrangement

Specialistisch advies nodig? Ontdek nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Aardappelsalade met Italiaanse vleeswaren, zalmsalade met diverse soorten gerookte vis, salade van de Chef, meloen met Ardennerham, rauwkostsalade, stokbroden met boter, kruidenboter en aioli, cocktailsaus, BBQ saus, knoflooksaus, honingmosterdsaus, satésaus, mayonaise, ketchup en ui. U kunt er eventueel voor kiezen een kok in te huren à € 2per uur!

BBQ catering, online arrangementen samenstellen. Onze bbq catering arrangementen bestaan uit het lekkerste en beste vlees van de lokale slager en verrassende en smaakvolle bijgerechten. Een barbecue arrangement kunt u laten verzorgen op iedere gewenste locatie. Wat is er heerlijker dan gezellig samen met collega’s of cursisten, onder het genot van een drankje informeel de zomer in te luiden met een barbecue arrangement.


Water- en landplezier, wij stellen uw arrangement geheel naar wens samen. Onze veelzijdige arrangementen bieden voor elk wat wils. Van één tot meerdere dagen.

Na een leuke middag met bijvoorbeeld de E-choppers of (E-)mountainbikes is het natuurlijk leuk om de dag af te sluiten met een heerlijke barbecue. BBQ arrangement Het ideale dagje uit! Bij terugkomst ligt het vlees al op jullie te wachten. Indien het niet mogelijk is om buiten de BBQ te verzorgen, zal er binnen een buffet worden verzorgd waarbij alle gerechten vanuit de keuken worden geserveerd. Keuze uit meer dan verschillende vleessoorten in combi met een heerlijk koud buffet en ijs als dessert!


Voor de tijdsduur van uw arrangement zitten ook de entree en de hieronder genoemde dranken inbegrepen. Bij de en uurs arrangementen vindt u op ons drankeneiland ook appelgebak en zoete lekkernijen. Alle barbecues vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw barbecues. Al ruim jaar ervaring met verzorgen van BBQ voor. We maken een op maat gemaakte offerte en geven je een goede indicatie van wat je kunt verwachten! Klik hieronder op één van de knoppen of bel of mail ons zelf, om ons met jou in contact te brengen! WILD heeft vier verschillende barbecue- arrangementen met daarbij voor elk wat wils.


Dit unieke arrangement is ideaal te boeken in onze zalen de Skihut en de Deel met gebruik van het terras. De BBQ is niet afhankelijk van het weer!

Ook geschikt voor tijdens de herfst en wintermaanden. Geef bij Villa Flora Hillegom een feest met barbecue op het besloten Patio Terras. Onze ervaren koks grillen voor u heerlijke stukken vlees. Voor de vegetariërs zorgen wij voor een heerlijk alternatief. Naast de barbecue kunt u genieten van verschillende huisgemaakte salades en vers fruit.


Ook voor een dessert wordt. K euze uit meer dan vleessoorten, soorten heerlijke salades, diverse vegetarische producten en ijs als dessert! Bekijk onze adviespagina's of kom naar een Coolblue winkel. Arrangement Barbacoa Onbeperkt 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.