vrijdag 8 april 2016

Koedam tegels utrecht

Boek uw Hotel in Utrecht online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Middag Leerdam, het familiebedrijf dat gespecialiseerd is in adembenemende tegels. Als je tegels zoekt kom je naar Koedam in De Meern. Europa’s grootste collectie tegels en sanitair is hier op maar liefst 2. U vindt er werkelijk alles op het gebied van tegels voor badkamer, keuken, woonkamer, toilet en hal.


Het bedrijf heeft een zorgvuldig geselecteerd assortiment op het gebied van wand- en vloertegels. De Portugese tegels zijn hedendaags erg populair en iedereen wil er in mee. Bekijk hier de openingstijden en laatste nieuwtjes. Koedam tegels is jaar geleden begonnen vanuit een garagebox in De Meern. Tegels van groots ontwerp en uitstraling.


Inmiddels een hele generatie verder is die garagebox uitgegroeid tot een schitterende 2. Hier op onze website proberen we u een voorproefje te geven van onze collectie. Op slechts enkele autominuten vanaf de afrit De Meern ben je er snel. Inmiddels groeien wij ook op onze locatie aan de Zandweg uit ons jasje.


Waar de nieuwe locatie van het bedrijf komt is nog niet bekend. Wel is bekend dat Koedam in De Meern blijft. Waarheen is nog niet beken wel dat er nieuwbouw komt op de plek van het bedrijf, aan de Leidsche Rijn.


Koedam tegels utrecht

Levensgevaarlijk is hier, op dat weggetje waar auto’s te gast zijn, levensgevaarlijk. Roel Koedam doelt op de smalle weg voor zijn bedrijf, langs het water van de Leidsche Rijn in De Meern. Your route to business worldwide.


Ruime Keuze Hotels Wereldwijd. Mijn bedrijf online zichtbaar maken. Uw prospectielijst aanmaken. De vestiging aan de Zandweg telt 5-werkzame personen. Wij zijn een aantal maanden geleden bij deze zaak geweest.


De Vloerendesigner gevestigd aan de Niels Bohrweg 1te Utrecht , is een tegelshowroom met exclusieve keramische en Marokkaanse cementtegels. De vloerendesigner verkoopt niet alleen tegels , maar legt deze ook vakkundig. Met meer dan jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in alle soorten keramische en cementtegels.


Nadat uw mooie vloer is gelegd is het zaak uw vloer goed te onderhouden voor jaren lang plezier Het beste kunt u de vloer onderhouden met produkten van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.