maandag 25 april 2016

Meppel zwembad

Vergelijk Verhuurbedrijven en bespaar op het huren van een Zwembad! Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt!


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!

We staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden en combinatie s van het klimpark, minigolfbaan, zwembad en restaurant. We gebruiken functionele en analytische cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan. Hieronder vind je alle tarieven van het zwembad.


Wist je dat we ook diverse kadobonnen hebben, die we leuk verpakken in een zwemtasje? Wanneer je vragen hebt over de tarieven of als je meer wilt weten over bijvoorbeeld een abonnement, neem dan ger ust contact op met de receptie. Hét zwembad voor een dagje subtropisch waterpret, actief banenzwemmen of ontspannen in de sauna of solarium.


Buiten op het grote veld bevind zich de grote kleurige speeltuin en voetbal arena! Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie.

Bad Hesselingen Subtropisch Zwembad Badweg. Een fantastisch leuk zwembad waarin er voor elke leeftijdsgroep welke leuke attracties zijn. Buiten een leuk ba zonnewende en een mooie speeltuin. De prijs is ook zeer aantrekkelijk voor een dagje uit. Naast zwemmen ontspan je heerlijk in het.


Pak je zwembroek maar in, want in Drenthe is het een waar zwemparadijs. Waar je ook verblijft, er is altijd wel een zwembad in de buurt. Van subtropische zwembaden tot heerlijke buitenbaden, voor de kinderen een feest!


En misschien dat je zelf ook wel even stiekem van de glijbaan af gaat! In het subtropisch zwembad kun je volop spelen, beleven en ontspannen. Het is een plezierig en overzichtelijk bad met boxen en omkleedvoorzieningen voor de kleinsten.


Via brede traptreden loop je het water in, oplopend naar maximaal 1. Kinderen die naast het zwemmen en duiken een extra dimensie gepresenteerd krijgen met de opblaasbare attracties. De unieke Zwembadspelen creëren een fantastische meerwaarde voor uw zwembad of waterevenement. Voor een laag bedrag jonge zwemmers een geweldige zwemervaring in uw zwembad geven? Meppel Zwembad Het Erf Zwembad het Erf in Meppel , past perfect bij onze aanpak!


In dit kleinschalige, knusse en heerlijk warme bad kan je kind ontspannen alle oefeningen doen. De kleedruimtes en douches zijn lekker ruim. De samenwerking heeft vooral betrekking op inkoop, installaties, personeel, activiteiten en het uitwisselen van informatie aan elkaar.

Hoofddoel blijft echter het promoten van het zwemmen en dan vooral in Drenthe. Ga heerlijk een dagje uit in Meppel. Op onze website vind je vele leuke categorieën als speeltuinen, restaurants, wellness, dierentuinen en veel meer Dagjes uit in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.