woensdag 13 april 2016

Vakantiehuisje met bubbelbad

Vakantiehuisje met bubbelbad

Vakantiehuisje met bubbelbad? Kom naar De Leistert, het beste bungalowpark van Nederland. Op prachtige groene locatie in Noord-Holland. Profiteer nu van hoge kortingen!


Groot Bubbelbad assortiment. Bij deze bungalows met een jacuzzi buiten verzet u uw gedachtes en is het samen genieten. Als dat geen romantiek is. Aanbiedingen voor een vakantiehuis met bubbelbad Nederland! Binnen of buiten, in een jacuzzi of bubbelbad ontspan je pas echt!


Bij HappyHome vind je een groot aanbod van vakantiehuizen met een jacuzzi of bubbelbad. Uiteraard zijn deze bungalows smaakvol ingericht. Wenst u nog meer luxe, dan kunt u ook kiezen voor de optie ‘extra luxe’.


Hiermee verwent u zichzelf, met de extra faciliteiten zoals een bubbelbad of een privé-jacuzzi in de tuin. Hoe comfortabel wilt u het hebben? Een sauna, een rond bubbelbad , een zonnebank, zelfs een massagedouche ontbreekt niet in deze wellness bungalow op Landal Orveltermarke. Of wat dacht u van de gezellige woonkamer met open haar de luxe keuken en het ruime terras met terrashaard? Ideaal om helemaal tot rust te komen.


Een vakantiehuisje met jacuzzi huren. Bent u overtuigd en ziet u uit naar een comfortabele vakantie op de Veluwe? Boek dan een luxe vakantiehuisje voorzien van een jacuzzi.


Vakantiehuisje met bubbelbad

Dit biedt u de ontspanning die u wellicht nodig heeft om tot rust te komen tijdens uw vakantie. Wellnesshuisje met jacuzzi en sauna huren? Geniet van een privé wellness week of wellness weekend weg nabij Giethoorn. Bekijk de vakantiehuisjes hier.


Deze accommodaties bieden ruimte en luxe en zijn stijlvol ingericht. Laat u verwennen door extra faciliteiten zoals een bubbelbad of een jacuzzi in de tuin. Of kiest u liever voor een comfort of luxe accommodatie?


Vakantiehuisje met bubbelbad

Boek uw vakantiehuis snel, veilig en eenvoudig online! Bestel direct online of bezoek de showroom! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. In dit vakantiehuis verbleven wij zelf tijdens een grijze, regenachtige midweek in februari.


Het huis was super gezellig ingericht. In de woonkamer met gashaard brachten we veel gezellige uurtjes door. De badkamer met douche en bubbelbad , de sauna, de zonnebank: wij hadden hier een echte wellness-midweek! Dat betekent een iets minder groot ba maar wel alle luxe voor een romantische ontsnapping.


Het modern ingerichte huis bevindt zich in het Zuid-Hollandse plaatsje Ouddorp en is onderdeel van Center Parcs. Naast de sauna en bubbelbad (waar u overigens met z’n tweeën in kunt liggen), is er ook nog een ruime inloopdouche. Dutchen biedt luxe vakantiehuizen met een eigen jacuzzi.


Saunabungalow van tot dec. Een weekend voor €25- all-in ! Een finse sauna en luxe jacuzzi ! Weg van de massa en niet op één.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.