donderdag 7 april 2016

Witte salie kopen amsterdam

Witte Salie - White Sage voor reiniging. Ruime Keuze Hotels in Amsterdam. Zo is het uitermate geschikt voor het reinigen van je huis.


Het gedroogde kruid staat ook bekend als California White Sage en Salvia Apiana. Vaak vallen andere saliesoorten zoals Woestijnsalie en Shasta Salie hier ook onder. White Sage of witte salie komt van de Salvia Apiana, een groenblijvende, vaste plant met zilverwitte bladeren en een heerlijke indringende geur.

Je kunt bij ons terecht voor de beste witte salie voor een scherpe prijs. Info over witte salie kopen amsterdam. Resultaten van zoekmachines! Dat doe je bij de witte salie specialist wittesalie. De beste witte salie en meer kopen - bestellen?


Ook voor palo santo, smudge sticks, abalone schelpen, florida water en veel meer. De bladeren zijn befaamd om hun bijzondere geur, en ze worden gebruikt als natuurlijke afweer van motten (in kleding) of muggen (in een kamer). Afkomstig uit Californië, met respect voor moeder aarde geoogst en gedroogd.


Wij pakken de witte salie zelf in, in verpakkingen van gram tot kilo en je krijgt dus geen gruis, maar losse blaadjes en takjes.

Je kunt er ook een zakje losse salie kopen als je het op een andere manier wilt branden. Bij ons vind je 1 natuurlijke witte salie handgeplukt uit Californië en de zachtere variant vers geplukt in de griekse bergen. Je kunt losse salie kopen om op een kooltje te branden of salie sticks ( een bij elkaar gebonden bos salie ) om mee te smudgen. Smudge Sticks, Smudge Kruiden. Wierookstokjes witte salie met houder Ying Yang set.


Complete wierook set, bestaand uit: 1x wierookplankje met gouden sterretjes en Yin Yang opdruk en 3x verpakking met wierookstokjes in witte saliegeur. Vind salie witte op Marktplaats. Ondanks dat de bladeren van. Vooral bij jonge groeischeuten kun je dat heel duidelijk zien.


Het is ook uiterst geschikt om ruimtes, personen en voorwerpen te zuiveren van negatieve energie. Denk erom dat de Abalone Schelp of vuurvast schaal heet kunnen worden en dus de ondergrond kunnen beschadigen! Je gaat dan wijdbeens boven de rokende witte salie staan.


Let op dat kleding niet in aanraking komt met de brandende witte salie. Zorg ervoor dat de witte salie rook langs alle kanten het lichaam bereikt. Login om de prijs te zien. Bestel nu Jacob Hooy Wierook Stokjes Salie snel en eenvoudig in onze online shop. Gratis verzending vanaf €20.


Bezoek onze website voor meer informatie en productreviews van onze klanten.

Salie is een energetische reiniger, het zuivert het huis of de aura van negatieve energie en heeft een aromatische geur. Losse witte salie of in een bundel is verkrijgbaar bij Yogini. Koop dan wel de juiste wild geplukte Salie ! Deze witte salie is wildgeplukt in de bergen van Californië met respect voor de natuur.


Door een uniek en handmatig drogingsproces is de witte salie zeer zuiver en ruikt intens. Er gaat van de winst naar wild life organisaties. Salie wordt gebruikt bij reinigingsrituelen en kan kado gegeven aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.