maandag 17 oktober 2016

Aqua mundo zandvoort wildwaterbaan

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Veel Keuze Hotels in Zandvoort. Tot wel korting op de mooiste vakantiehuisjes, midden in de natuur.


Inclusief zwemparadijs en gratis activiteiten.

Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Aqua Mundo is synoniem voor subtropisch zwemparadijs. Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist!


Suis naar beneden door een tropisch decor van palmbomen en exotische planten, op deze snelle rivier. De wildwaterbaan van Park Zandvoort is maar liefst 1meter lang en er wordt per uur ruim 2. Lig je er eenmaal in, dan wordt je snelheid binnen mum van tijd opgevoerd. Ook sta je bij de splitsing voor de keuze of je nog sneller wilt.

Center Parcs Park Zandvoort biedt het beste van een subtropisch zwembad en meer. Het is vijftien jaar geleden dat er voor het laatst een nieuwe wildwaterbaan open ging in Nederland. Je vindt er watervallen, glijbanen, stroomversnellingen, wildwaterbanen en nog veel meer! Alleen in Park Zandvoort : een zwembad dat wordt omgetoverd tot Aqua Cinema.


Film kijken vanaf het water dus! In het 25-meterbad hou je jouw conditie op peil en in het Kinder-doe-bad kunnen de kleintjes veilig en naar hartenlust spelen en spetteren. Door de wildwaterbaan wordt straks een duizelingwekkende hoeveel water - maar liefst ruim 2. Doordat de baan afwisselend uit brede en smalle delen bestaat, ontstaan spectaculaire stroomversnellingen. Een bijzonder onderdeel van de wildwaterbaan is de splitsing.


Je kunt er van de spannende glijbaan af roetsjen, een avontuur beleven bij de wildwaterbaan en heel veel andere leuke activiteiten doen. Elke wildwaterbaan heeft zijn eigen karakter en de baan in Park Zandvoort is geen uitzondering. Op deze foto kijk je vanuit het nieuwe gedeelte naar het gedeelte wat al bestond.


In september staat de opening gepland na een bouwperiode van ruim maanden en kun jij met volle vaart door de wildwaterbaan razen met je vrienden! OPENING WILDWATERBAAN CENTERPARCS ZANDVOORT. Want naast de glijbanen en het veilige Kinder-Doe-Ba kun je hier baantjes trekken in het meterbad of roetsj door de spiksplinternieuwe wildwaterbaan.

Ruime Keuze Hotels in Zandvoort. Want naast de waterglijbanen en het veilige Kinder-Doe-Ba kan je hier een filmpje kijken in de Aqua Cinema. Daarnaast krijgt Park Zandvoort kindercottages. Zo komt er een speciale coating op de wildwaterbaan , die ervoor zorgt dat bezoekers een goede vaart houden tijdens het afdalen.


Zwembad bevindt zich bij Vakantiepark Zandvoort. Het is voor iedereen toegankelijk, dus niet alleen voor de gasten van het park. In het subtropisch zwembad kan je zelfs snorkelen tussen de tropische vissen in het Leven in Zee-bad. Ieder park heeft zijn specialiteiten, en soms ook enkele nadelen.


Dat komt enerzijds door de leuke wildwaterbaan , maar ook door de nieuwe Monkey Splash glijbaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.