vrijdag 7 oktober 2016

Zuiver tafel marmer

Ontvang nu Tijdelijk extra kassa-korting op de Laagste Prijs. Jou bestelling Gratis verzonden. Vragen Over Bezoek Aan Showroom? Zuiver Meubels in het Echt Bekijken? Bezoek de Sfeervolle Winkel van LUMZ in Houten.


Onze Adviseurs vertellen u graag over de Nieuwste Woontrends en geven Persoonlijk Advies.

Kies uit producten vanaf € 500. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Door het handige onderstel van deze ronde marmeren tafel kunnen er gemakkelijk meerdere stoelen aangeschoven worden. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Maar dat is bijna zonde want dan zie je het mooie onderstel van de marmeren eettafel niet meer zo goed. We use cookies to make our website work properly.


In order to continuously improve our website we’ll store an analytical cookie on your computer.

Marmer : dé trend die jouw interieur compleet maakt. Stel je eens voor: je bank, je klee deze marmeren tafel. Deze tafel komt uit een grote familie, er zijn. Deze mooie koffietafel heeft een stalen onderstel dat zwart is afgewerkt. De tafel heeft een breedte van centimeter, een diepte van centimeter en een hoogte van centimeter.


De maximale belasting die deze tafel aankan is kilo. Doordat marmer een natuurproduct is, is elke stuk marmer anders. Dit zorgt ervoor dat elke White Stone bijzettafel uniek is.


Het heeft niet zo veel schakeringen als je van marmer zou verwachten, maar is eerder wit met een lichtgrijs marmer patroon. Je ziet duidelijk dat het marmer is, maar het patroon is niet heel uitgesproken. Al bij al is het een prachtig, tijdloos tafeltje dat in heel veel woningstijlen past. Voor 17:bestel morgen in huis.


Dit ronde tafeltje is helemaal gemaakt van staal, waardoor het stevig op zijn poot staat. Dé website voor uw marmeren tafel op maat met meer dan 1. Maak kennis met de meest bijzondere marmersoorten en combineer dit met een hoogwaardig frame in chroom, messing of mat zwart gepoedercoat staal. Creëer zo een eigen marmer tafel die perfect in uw droom interieur past!


Leuk detail: elke tafel is helemaal uniek!

De bijzettafel heeft een frame gemaakt gepoedercoat ijzer en een tafelblad met een marmeren look met een glazen beschermlaag. De bijzettafel is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, elk met marmer in een bijpassende natuurlijke kleur. Het klassieke item bevat tevens een stoere uitstraling. Het frame van Cupid is vervaardigd van ijzer, voorzien van een zwart matte poedercoating. Grote collectie marmeren eettafels, rechthoek, vierkant en rond.


Marmeren Eettafel - Snel leverbaar - DesignOnlineJavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Een bijzettafel van zuiver past perfect binnen een Scandinavische woonstijl. Trendy, hip en functioneel!


Voor een speels effect zet u diverse bijzettafels bij elkaar. Een houten bijzettafel of een ronde bijzettafel?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.