woensdag 19 oktober 2016

Terrasoverkapping zelfbouwpakket

Zelfbouw Douglas Overkapping. Terrasoverkappingen vanaf € 75-. Aflevering en bezorging terrasoverkapping. De levertijd van de terrasoverkappingen bedraagt ca weken. Omdat de overkapping slechts uit enkele onderdelen bestaat, is montage echter zeer eenvoudig.


Het bouwpakket is voorzien van een uitgebreide Nederlandstalige handleiding.

Er zit bij elke terrasoverkapping een uitgebreide uitleg over hoe je de terrasoverkapping samensteld en welke punten belangrijk zijn. Als u op zoek bent naar een terrasoverkapping , bent u bij Tuinmaximaal aan het juiste adres. Houdt u ook zo van het buitenleven, en wilt u ook in de herfst en lente genieten van de natuur, dan is een Gumax terrasoverkapping of veranda een uitstekende keuze voor u. Tevens is het mogelijk om de overkapping uit te breiden.


Op het gebied van een zelfbouw terrasoverkapping hebben wij vele voorbeelden. Voorbeelden die wij u graag presenteren in onze showroom. In onze showroom laten wij diverse mogelijkheden van een zelfbouw terrasoverkapping zien in uitvoeringen die telkens weer een andere sfeer oproepen.


Bezoek onze showroom op afspraak. Kom langs en bekijk onze modellen.

Een zelfbouw veranda is onze goedkopere alternatief voor comfort en. Duurzame terrasoverkapping of open pergola met heldere of opaalkleurige dakplaten, nu verkrijgbaar als bouwpakket, of vakkundig door ons geplaatst. Dergelijke kant en klare terrasoverkapping en veranda modellen vindt u op deze pagina. Kies uit houten overkappingen in vaste maten met plat dak of schuin dak.


Tevens leveren wij deze bouwpakket overkappingen met of zonder berging. Bouw uw eigen terrasoverkapping met de modulaire zelfbouw-terrasoverkappingen van Brouwers Houtbouw! De montage is een koud kunstje voor de doe-het-zelver. Ja, met behulp van de montagevideo en montagehandleiding kunt u de terrasoverkapping zelf monteren. Iedere paal, balk en wand heeft zijn eigen maat en wordt op ambachtelijke wijze ingemeten in het bouwwerk.


Hierdoor is iedere overkapping uniek. De BBQ terrasoverkapping wordt op ambachtelijke wijze voorbewerkt en uitgevoerd met pen en gat verbindingen. Bij Overdekt kunt u terecht voor kwalitatieve terrasoverkappingen.


Wij staan in voor een professionele plaatsing, geven deskundig advies en bieden snelle service. Aan de slag met een zelfbouw veranda op maat, iedereen kan het! Helaas kost het vaak erg veel om een veranda op.


Een veranda op maat biedt vele voordelen voor uw tuin. Met een tuinoverkapping van duurzaam Douglashout creëert u een duurzame en mooie terrasoverkapping. Een terrasoverkapping van Douglas hout geeft uw terras een natuurlijke en robuuste uitstraling.

U kunt kiezen uit Douglas houten overkappingen met een plat dak, een zadeldak of een kapschuur type. Systo heeft ook een eigen montagedienst. Geen tuin is te klein of te groot voor Goedkopecarports!


We leveren het hout als compleet terrasoverkapping bouwpakket waardoor veel van onze klanten zelf de constructie monteren. Onze prijzen zijn echter zo voordelig dat u de constructie ook door een profesioneel bedrijf kan laten plaatsen. U dient het hout nog wel zelf te bewerken. De terrasoverkapping wordt als materiaalpakket geleverd inclusief alle benodigde hout en andere materialen.


Kosten en prijs houten veranda. De kosten van een houten veranda vallen relatief mee. Zeker wanneer u kiest voor onze materiaalpakketten en uw veranda zelf gaat plaatsen.


Onze terrasoverkapping was aan vervanging toe want door een storm was er een boom op ons glazen dak gevallen. We waren vrij tevreden over onze oude terrasoverkapping , maar in vergelijking met de nieuwe overkapping die we lieten plaatsen met jullie offertedienst waren er eigenlijk heel veel dingen mis mee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.