vrijdag 14 oktober 2016

Aquabubble kinderfeestje

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een van de grootste producenten en verhuurders van deze waterbal én andere spectaculaire producten. Wil jij met je kinderfeestje exclusief gebruik maken van de Aquabubble ’s? Boek je kinderfeestje bij Duikerdel en wij blazen speciaal voor jou vriendjes en vriendinnetjes de ballen op. Een half uur lang mogen jullie rennen in de ballen.


Wie kan het langste blijven staan. De AquaBubble waterbal is de leukste attractie voor op het water!

Geschikt voor jong en ou voor markten, familiedagen, publieks- en zakelijke evenementen. De meesten mensen hebben er wel eens een gezien, maar hoe werkt zo’n waterbal? Of boek nu een kinderfeestje voor € 1per persoon.


Dit is inclusief lopen over water met de Aquabubble , gebruik van glijbaan, stroomversnelling en zwemmateriaal, Ny Sudersé snack box. Dus kom met je vrienden of vriendinnen en meld je aan! Reserveringsformulier kinderfeestjes.


Vul hieronder uw gegevens in. Een boeking is definitief nadat het park contact met u heeft opgenomen.

Aquabubble - lopen op het water is een hilarische wateractiviteit die ook op het land kan plaatsvinden als Bubbel voetbal. Boek aquabubble of bubbel voetbal apart of een arrangement zodat beide kunt proberen! Binnenhof in Paasloo Overijssel. Tip: Vier je zwemfeestje op woensdagmiddag of vrijdagavond.


We organiseren dan regelmatig acitivteiten, zoals loopmattenrace, kidsaquarobic, schatduiken, spelletjesmiddagen, discozwemmen, bioscoopzwemmen en Aquabubble. Zo’n activiteit maakt je feestje extra speciaal en je betaalt geen extra kosten! Hobbel mee met de bus door het Safaripark en hoor wat de ranger allemaal over de dieren vertelt. Zo dichtbij de dieren bij je nog nooit geweest!


Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Bij noodweer is er mogelijkheid om binnen te spelen. De meest gespeelde wateractiviteiten zijn aquabubble en aquaroller, vlot bouwen en de buikschuifbaan. Vier een onvergetelijk kinderfeestje op Noordzee Résidence Cadzand-Bad! Bekijk snel alle mogelijkheden.


Iedere schoolvakantie tijdens de openingstijden van het vrijzwemmen is de AquaBubble te betreden. Speciale actie:- toegang tot het zwembad- een paar minuten in de AquaBubble - na afloop een glaasje frisVoor slechts € =Wil je hierna nog een keer, prijs per keer € = te betalen aan de kassa. In samenwerking met Roompot hebben we verschillende arrangementen samengesteld.


Kinderfeestjes bij GlowGolf zijn razend populair. Kijk snel welk feestje het beste bij jou en jouw vriendjes en vriendinnetjes past.

Van teamuitjes tot kinderfeestjes , van bedrijfsfeesten tot familiedagen en van vriendenbijeenkomsten tot sportdagen: Bubbleball moet iedereen een keer beleven! Prijzen Op deze site kun je verschillende mogelijkheden bekijken om Bubbleball te huren. Met Aquabubble kan over water gelopen worden.


U stapt in een transparante en waterdichte bal met een doorsnede van ruim twee meter. De bal blijft door de hoeveelheid lucht gemakkelijk drijven op het water. Aan Aquabubble zijn kosten. Aanmelden voor Zwem-Nieuws. Uitgaan met de kids is nog nooit zo leuk en ontspannen geweest.


Natuurlijk kunnen dan de kinderfeestjes niet achter blijven. Er worden dan regelmatig activiteiten georganiseer zoals loopmattenrace, kidsaquarobic, schatduiken, spelletjesmiddagen, discozwemmen, bioscoopzwemmen en Aquabubble. Organiseer een kinderfeest op Cadzand-Bad op maat en kies uit maar liefst verschillende activiteiten. De jarige ontvangt een leuk cadeautje! Bij de kinderfeestjes van ZAP is het niet de bedoeling dat je stil gaat zitten.


Kajak feestje Op het water ga je allerlei oefeningen doen om de kajak onder de knie te krijgen. Altijd al over water willen lopen? Op een aantal van onze parken kunt u over het water lopen in een bal.


Stap in deze doorzichtige aquabubble van meter en probeer maar eens te lopen. Op Landal Winterberg en Landal De Lommerbergen kunt u deze unieke ervaring uitproberen. Origineel dagje uit in Dalfsen en Zwolle offerte aanvragen Origineel dagje uit in Dalfsen en Zwolle offerte aanvragen Origineel dagje uit in Dalfsen en Zwolle offerte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.