donderdag 6 oktober 2016

Rieten overkapping

Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Rietmatten als afwerking gebruiken in je overkapping geeft een prachtig, sfeervol resultaat. Het geeft hetzelfde effect als het dak van oude rietgedekte boerderijen (van binnenuit gezien).


Sterker nog: traditionele rieten daken hebben onder het pak riet een spreilaag van rietmatten.

Prachtige, sfeervolle, rustieke overkapping van douglashout met rieten kap. Een rieten overkapping is dan ook een breder begrip dan een rieten dak. De constructie is van rondhout en dat geeft net even dat extra accent en de afwerking met schaaldelen maakt het plaatje compleet.


Helemaal anders dan wat je overal al ziet. In verschillende maten leverbaar. Het hoogste formaat rietmat van dik riet.


Door de meerdere lagen kan je deze rietmat van bij meter ook het beste gebruiken bij het maken van een rieten overkapping.

Met een rieten dak met u jarenlang verzekerd van een stijlvolle afwerking van uw bijgebouw. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over rieten dakbedekking. Eikenhouten overkapping met een. Eiken overkapping met rieten puntdak.


Onder uw houten overkapping verlengt u uw avonden in de buitenlucht. Wilt u een overkapping met bergruimte? Raadpleeg dan de pagina tuinhuisjes puntdak met overkapping. Zeker wanneer uw huis of woonboerderij zelf al van een rieten dak is voorzien is een hooiberg een prachtige manier om de woning met de omliggende tuin te verbinden. U kunt er daarbij voor kiezen om onder de rieten overkapping een besloten ruimte te laten bouwen, waardoor u een bijzonder en in het oog springend tuinhuis realiseert.


Door een plat dak te combineren met een rieten kap biedt dit model veel toepassingen. Outdoor Uniek zal deze veranda compleet voor u plaatsen. Hierover informeren wij u graag in een persoonlijk gesprek. Uiteraard is het ook mogelijk dit gebouw zelf te plaatsen. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel.

Vuren overkapping met rieten dak. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Vuren houten overkapping met een rietgedekte kap in stijl van de boerderij.


Deze overkapping met rieten kap is geleverd als bouwpakket. De klant heeft deze verder in eigen beheer geplaats en afgewerkt. Zou u buiten graag een grote overkapping willen hebben waaronder u veel zaken als machines, auto’s of materialen kwijt kunt? Of wilt u juist een kleine kapschuur om lekker onder te ontspannen met uw familie en vrienden?


Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Wij bouwen graag een kapschuur met rieten dak op maat voor u. Zelf een overkapping maken in stappen. Hierbij richt ik me even niet op een specifieke overkapping of het gebruik van een bepaald materiaal. Ik wil je met deze bspireren en je inzicht geven waaraan je moet denken.


Houten prieel voor uw tuin. Ook al heeft iedereen verschillende wensen als het aankomt op de tuin, een prieel wordt bijna altijd gewaardeerd. Tuinmeubelen, grasmaaiers.


Bekijk alles met overkapping gebruikt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.