woensdag 26 oktober 2016

Stootband beton

De grootste vacaturesite voor de bouw. Wanneer je van plan bent om een stootband te kopen zal je kunnen vaststellen dat deze nagenoeg altijd is gemaakt van beton. Dit brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Het is bijvoorbeeld zo dat het feit dat een stootband is gemaakt van beton er voor zorgt dat ze ten allen tijde stevig op de weg blijven liggen. Beton gaat niet snel rotten of verweren en wanneer u bij ons uw betonnen stootbanden bestelt, bent u er ook nog eens van verzekerd dat u stootband van de allerbeste beton kwaliteit is gemaakt.


Dit betekent dat ze zonder probleem op verschillende plaatsen in het verkeer tot haar recht kan komen.

Bovendien vereist een stootband die is gemaakt van beton ook slechts een minimale plaatsing, net omdat ze zo zwaar is. LAGE SCHAMPKANTEN: veiligheidsboordsteen type A - gladde beton. De IBRkan bekleed worden met een epoxy laag. Inclusief prefab binnen-en buitenhoeken en eindstukken. Waterdichte verlijming door gebruik van PolySto Hard Fix Glue (Hybrid Polymeer).


Afwerking van de voegen met PolySto Food Safe silicone. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen op anonieme basis uw internetgedrag. Met stootbanden kunnen we parkeervakken van elkaar scheiden of rij- en wandelzones creëren.

Door hun geringe hoogte beschadigen de stootbanden de. Breedte 20cm x hoogte 17cm x lengte 95cm, gewicht 62kg. De stootbanden zijn niet gewapend.


Door de vierkante voet (op stenenmaat, dus minder knipwerk voor de stratenmaker) kunnen de stootbanden makkelijk in het straatwerk verwerkt worden. Stootband kant rond en kant recht. Bijvoorbeeld bij parkeerplaatsen of opslagplaatsen. Betonnen stootband 20x17x95cm - 2x recht.


Deze betonnen stootbanden kunnen in verschillende kleuren geleverd worden, zoals grijs, wit, geel of zwart. Website prijs is exclusief het transport, de transport prijs is op aanvraag. Wij leveren u deze stootbanden tegen fabrieksprijzen en berekenen u geen verzendkosten. Deze stootbanden kunt u gebruiken voor het afzetten en afschermen van.


De meest toegepaste vorm is de stootband als aanrijband in parkeervakken, maar ze worden soms ook als geleidebanden in langsrichting toegepast. Dit maakt deze stootbanden uniek en alleen te verkrijgen bij Rimax Advice. De gestorte banden zijn stootbanden die worden gestort in een speciale beton samenstelling in een pre-fab bekisting, hoog 4mm.


Na een korte verhardingstijd worden deze banden ontkist en opgeruwd. Hierna worden de banden bekleed met het door u gekozen vloertype, zoals de MARGIA uitgewassen GRANIET of de MARGIA-STONE. De parkeerband is goed te gebruiken in o. Tevens is de band toepasbaar als afstandhouder, stootband of als markering bij parkeerterreinen, langs fietspaden, voetpaden etc.

De band kan op asfalt en beton worden gelijmd met hechtmortel. In functie van het soort ondergrond (metaal, hout, beton …) kiest u beter de ene of de andere bevestigingsmethode: Zelfklevend. Het is belangrijk dat de stootrand goed kleeft aan het oppervlak, zodat stof geen kans heeft om eronder te kruipen.


Dat zou er namelijk voor zorgen dat de stootrand loskomt. Onderstaand ziet u de daadwerkelijk te bestellen kleuren. Met deze Beton Ciré Doe-Het-Zelf Wand set kunt u gelijk aan de slag.


Het bevat alles om gelijk een mooie stoere betonlook muur te maken. De set bevat primer, Beton Ciré cement, resin, kleurstof, impregneer en polymeer. Super simpel aan te brengen en te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.