dinsdag 11 oktober 2016

Steigerhout kinderbankje

Keuze uit meer dan opbergbanken! Opbergbanken nu al vanaf €495. Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Wij maken alles met de hand! Zo heeft u eerlijk vakwerk. Al onze producten kunnen worden aangepast geheel naar uw wens. Kom ons assortiment bekijken.


Leuke kinderbank van steigerhout. Het simpele en strakke design past aan elke tafel en geeft een mooie uitstraling. Plaats bijvoorbeeld aan één kant van de eettafel uw stoelen, aan de andere kant deze kinderbank.

Onze trots, deze prachtige steigerhouten kinderbank Jade. Steigerhouten kinderbank Jade met naam. Maar ook in de hal, kinderkamer of tuin staat dit bankje geweldig.


Een kinderbankje voor de kleintjes gemaakt van steigerhout. Maar ook leuk om als bijzetter te gebruiken, je kunt er oneindig mee decoreren. Zoekt u een handig kinderbankje ? Het bankje van steigerhout is naast praktisch ook een prachtig vintage meubelstukje in uw woon of kinderkamer.


Deze maken we van nieuw steigerhout. En is zowel te gebruiken in de tuin, woon- als eetkamer. Een aanwinst voor iedere keuken, woonkamer of terras!


Met steigerhout kun je zelf mooi, robuuste meubels maken voor binnen en buiten. Zo kun je je eigen steigerhouten stoelen, tafel, tuinbank, kast of bureau maken. Je vindt hier niet alleen handige stappenplannen, maar ook duidelijke tekeningen waar je meteen mee aan de slag. Kinderen willen hetzelfde als volwassenen. Met dit stoere steigerhouten meubel doet u hen een groot plezier.


Dit kinderbankje is in een felle kleur gespoten en natuurlijk -net als al onze andere steigerhouten meubels- splintervrij! Deze steigerhouten kist heeft stoere handvatten van nylon touw en hij staat op zwenkwielen, zodat hij makkelijk door je woonkamer kan rollen. Het meubel is glad geschuurd en verder onbehandeld.

Het is ook mogelijk er een klep op te maken. Een bankje met een lekker fel kleurtje! Je wordt er lekker vrolijk van en eigenlijk oogt alles wat je erop plaatst meteen mooi.


Dit bankje is gemaakt van steigerhout en heeft een lekker fel kleurtje gekregen. Je kunt er oneindig mee decoreren! Nieuw bij JORG’S Houten Meubelen Doe-Het-Zelf bouwpakketten steigerhout een assortiment bestaande uit diversen doe-het-zelf meubel bouwpakketten voor binnen en buiten. Heb jij altijd al een meubel van steigerhout zelf willen bouwen? Dat is vanaf nu mogelijk en nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!


De Holland Koter kindermeubelset bestaat uit een tafeltje, stoeltjes en een kinderbankje speciaal ontworpen voor kleine kinderen. Bij MamaLoes kan je de meubels los bestellen zodat je de set helemaal naar eigen wens kan samenstellen. De stevige Holland Koter kindertafel is gemaakt van mdf en is eenvoudig te monteren. Het tafeltje is afgelakt in.


Bureautafel van nieuw steigerhout afL140xB45xH63cm (voorraad magazijn artikel) Omschrijving Bureautafel gemaakt van nieuw steigerhout. Als het bureau word afgeleverd dan zal deze in delen worden afgelever namelijk complete blad met zijkanten en de benodige schroeven. Kindermeubels van steigerhout kunnen tegen een stootje, zijn duurzaam, mooi en zeer voordelig.


Richt voordelig een kinderkamer in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.