dinsdag 18 oktober 2016

Messing draadfittingen

Messing draadfittingen

Messing armaturen voor sanitair en verwarming. Gietijzeren afsluiters Fucoli. IJzeren draadfittingen zijn geschikt voor gas- en cv-installaties. Gratis verzending vanaf € 1excl.


Toon filters Verberg filters. Hierboven treft u het uitgebreide assortiment messing draadfittingen van WitWay. Vragen over het maken van aansluitingen ? Draadfittingen kopen bij HORNBACH. Het enige wat je daarbij nodig hebt is een goede tang om ze stevig vast te draaien.


In ons assortiment ziet u pp draadfittingen. Dit zijn kunststof draadfittingen. Bij installaties waar vloeistof of gas door stroomt kunt u gebruik maken van de messing. Tameson heeft een ruim assortiment fittingen geschikt voor vele applicaties.


Messing draadfittingen

Onze koppelingen kunnen worden gebruikt om slangen en leidingen met elkaar te verbinden, of aan te sluiten op verschillende componenten, zoals kleppen of pneumatische cilinders. Wellplast wil veel meer zijn dan alleen maar groothandel van technische producten. Vandaar dat we voortdurend investeren in de productkennis, zodat u altijd kunt.


Lasaulec, de échte technische groothandel. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Deze ziet u voornamelijk terug in grote installaties waarin lucht, vloeistoffen en gassen door worden vervoerd. Bij het aanleggen van leidingen kun je gebruik maken van draadfittingen.


Grote voorraad messing draadfittingen ICH pneumatiek. Verkrijgbaar in vele maten en aansluitingen. Ik ga er mee akkoord dat MPI mij nieuwsbrieven kan sturen. Ik kan me op elk moment afmelden.


SANHA draadfittingen in messing (materiaal nr. CW617N, samenstelling CuZn40Pb2) zijn ontwikkeld voor langdurig gebruik in een brede range van toepassingen, zoals verwarming, regenwatersystemen, water-glycol mengsels (water met antivries additieven) en andere industriële toepassingen. Hoge kwaliteit messing draad fittingen incl. Geproduceerd binnen de EU onder strikte kwaliteitscontrole. Soldeer- en draadfittingen messing.


Messing draadfittingen

Leidingen die worden weggewerkt in de muur of op plekken waar je niet goed bij kunt komen, moeten met soldeerfittingen worden. Onze hulpstukken zijn afkomstig van Catalonië. Kwaliteit is zeer belangrijk voor u en ons. Artikels die in voorraad staan kan je ook komen afhalen in de winkel. De schroefdraadverbindingen laten zich eenvoudig koppelen aan bestaande verbindingen en worden tevens gebruikt om leidingen te verlopen naar andere maten.


Voor onze stalen draadfittingen , ijzeren draadfittingen ogf gegalvaniseerde fittingen zie het hoofdstuk Malleabel In het hoofdstuk draadfittingen worden de messing draadfitting, messing vernikkelde draad fitting, RVS draadfitting of kunststof draadfitting getoond. BONFIX draadfittingen zijn koppelstukken om een water-, en luchtdichte verbinding te maken tussen toestellen, appendages en buizen. De draadfittingen zijn ontwikkeld om toegepast te worden in waterleidingsinstallaties, persluchtinstallaties en CV-installaties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.