woensdag 26 oktober 2016

Basisschool wereldwijs

Op deze website krijgt u een indruk van onze school en ons onderwijs. Mocht u meer van onze school willen weten, dan nodigen we u graag uit voor een gesprek met rondleiding. Wij helpen jou op weg om wereldwijs te worden. Op onze school weten we dat er meerdere manieren zijn om te leren, maken we je bewuster van gezond gedrag via de Gezonde basisschool van de Toekomst en werken we met z’n allen aan een positief pedagogisch klimaat.


Onze school is prachtig gelegen in het groen en is recentelijk verbouwd.

Lees hier alles over onze visie en missie. Deze week heeft groep het gehad over dat wij rentmeester zijn. Hoe kunnen wij goed zorgen voor de schepping. Afval scheiden, maar ook zwerfaval opruimen hoort daarbij! Hier treft u informatie aan over onze school.


Ouders van kinderen op school ontvangen een uitnodiging om deel te nemen aan onze interactieve website. Kinderen van tot jaar zijn hier welkom om te leren, spelen, ontdekken en ontspannen.

Vijf dagen per week, van 7. Vol afwisseling en uitdaging. U kunt ook het contactformulier invullen. Hier zie je van de meer dan 1onderwerpen die op de pagina over buurt Bilthoven Zuid West getoond worden: (1) Hoeveel jongeren (leeftijd tot jaar) er wonen als percentage van het totaal aantal inwoners. En (2) het gemiddelde inkomen per inwoner per jaar.


Van nature is elk kind gedreven om te leren: motivatie en nieuwsgierigheid zorgen bij een kind voor elke stap op weg naar eigenheid. Basisschool de Keerkring maakt nieuwsgierig en wereldwijs ! Er is een continurooster en alle kinderen blijven over onder leiding van de leerkracht. Voor de plattegrond klik hier. We hebben oog voor de leerlingen en voelen ons, als team, samen verantwoordelijk voor het leerproces van onze leerlingen.


Deze gids helpt u bij het bewust kiezen van een basisschool. Dit is een belangrijke keuze, want in de loop van de jaren vertrouwt u uw kind zo’n achtduizend uren toe aan de leerkrachten op school. De basisschoolperiode is daarmee een grote en belangrijke periode in het leven van kinderen en ouders. Niet alleen cognitief, maar ook sociaal, emotioneel, motorisch en creatief.


Als school houden we vanaf de eerste dag bij of een kind vorderingen maakt op al deze aspecten. In de huidige multiculturele samenleving leert De Wijde Wereld de kinderen door wereldwijs onderwijs ook echt samen leven.

De Wijde Werel een basisschool voor wereldwijs onderwijs voor alle kinderen, ongeacht levensbeschouwing, herkomst of maatschappelijke positie van ouder(s). Bewegen, gezondhei maar bovenal plezier. Dat gezond eten en bewegen leuk is, zien kinderen dagelijks bij o. Wereldwijs is één van de tien Deltascholen. Wij willen ouders graag informeren over de doelstellingen, uitgangspunten, kwaliteit en organisatie van ons onderwijs.


Aan de Beukstraat in Drunen staat een prachtige, kleinschalige school met veel speel- en werkruimte. De peuters beschikken over een mooie lichte ruimte waar ze naar hartenlust kunnen spelen. Tevens is er een aparte buitenruimte met zandbak en wordt er gebruik gemaakt van de gymzaal van de basisschool.


Op zoek naar een goede basisschool ? Plezier beleven in het spelen en leren. Naast goede basisvaardigheden, zoals lezen, taal en rekenen laten we de leerlingen in onze units, groepsoverstijgen de wereld verkennen. Wat was de rol van het team en hoe belangrijk is de opstelling van de directie? En welke invloed had de leerKRACHT-methodiek hierin? Deze scholen liggen in de gemeente Veldhoven en de omringende dorpen Knegsel, Steensel, Vessem en Wintelre.


Profiel weergeven Profielbadges weergeven Vergelijkbare profielen weergeven. Bij kindcentrum WereldWijs verwelkomen we kinderen in de leeftijd van tot en met jaar. Zij zijn van harte welkom op onze peuterspeelzaal De bonte kameleon, het kinderdagverblijf, de voorschoolse opvang (VSO) en buitenschoolse opvang (BSO).


Kindcentrum WereldWijs werkt volop samen met de basisschool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.