woensdag 12 oktober 2016

Hg wespen bestrijden

Shop nú HG met Korting op Plein. Gratis thuisbezorgd vanaf €25. Jouw online mondzorgspecialist. Bekijk ons uitgebreide HG assortiment. Specialistisch advies nodig?

De voordeligste online Drogist. Find wespen bestrijden vandaag! HGX spray tegen wespen is geschikt voor in het huis. Deze wespenspray is ook geschikt voor het binnenshuis bestrijden van hangende nesten en nesten in spouwmuren. Op deze pagina: Wilt u wespen bestrijden ? Ze kunnen in de zomer een ware plaag zijn, want dan belagen u tijdens het drinken of eten of ze verstoren uw nachtrust.


Ook al dekt u het eten en drinken af, de wespen lijken het al van verre te merken en laten u maar niet met rust.

Wespenpoeder is een middel om wespen zelf te bestrijden. Het poeder moet aangebracht worden bij de ingang van het wespennest, zodat de wespen continu in aanraking komen met het middel als ze het nest verlaten of weer binnen vliegen. Dit wespen gif is erg effectief en zorgt dat de wespen eenvoudig bestreden worden. Wespen in huis bestrijden Iedereen heeft wel eens een wesp in huis.


Ze kunnen soms gewoon binnen komen vliegen en weten dan niet meer hoe ze buiten komen. Je kunt de wespen dan verjagen door ze te vangen of met een vliegenmepper de goede kant op te leiden. Nu zul je al hebben geraden dat het wordt gebruikt om wespen te bestrijden. Nee, het poeder wordt niet naar de wespen gegooi maar je kunt er wel effectief wespennesten mee behandelen. Ben je inderdaad van plan om zelf wespenpoeder te gebruiken?


Dan vertellen we je hier graag meer! Wespen kunnen een echte plaag in en rond de woning gaan vormen en dat komt meestal omdat de wespen een nest hebben gemaakt. Dit nest moet je eerst vinden om wespen effectief te kunnen bestrijden. Een wespennest ziet er in het algemeen uit als een grote grijze kegel. Zelf wespen bestrijden is erg eenvoudig met wespenpoeder of een wespenspray.


Tegen wespen in de tuin werken onze wespenvallen erg goed. Met de juiste hulpmiddelen kan iedereen een makkelijk te bereiken wespennest verwijderen.

Door goede voorzorgsmaatregelen te treffen wordt het risico op wespensteken geminimaliseerd. Hoe je een wespennest kunt vinden lees je in dit artikel. Het is ook geschikt om wespen te bestrijden die zich in kieren en naden schuilhouden.


HG X spray tegen kruipend ongedierte 400ml is een zeer krachtig middel voor de bestrijding van allerlei ongedierte zoals kakkerlakken, larven van tapijtkevers of pissebedden. Pas de spray toe bij kieren, naden of andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden, zoals onder of achter kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. HG wespen prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Wespen veroorzaken vooral in de zomer en in het najaar veel hinder buiten tijdens het eten of drinken, wanneer zij op zoek zijn naar voedsel. Gelukkig bestaan er diverse manieren waarop u ze kunt afweren en vangen. Heeft u vragen of zelf een tip?


Wespen (binnenshuis hangende nesten en nesten in spouwmuren): Ter bestrijding van wespen dienen met name de nestingangen, meestal gelegen aan de onderzijde van het nest en het binnenste van het nest langdurig te worden bespoten. Dit kan door de meegeleverde spuitlans zo ver mogelijk in de invliegopening van het nest te steken. Anti wespenspray van HG - Last van wespen in huis of zelfs een wespennest? De spray rekent op effectieve wijze af met wespen en vlekt niet. Met deze spray ben je er razendsnel vanaf!


Dit product heeft een dubbele werking: je kunt met dit middel namelijk zowel wespennesten als individuele wespen bestrijden. Het bestrijdingsmiddel tegen wespen heeft een langdurige werking van tot weken en daarnaast is het vlekvrij. Praxis helpt je graag van deze ongewenste gasten af. Wij hebben diverse ongediertebestrijding middelen om je huis en tuin snel en effectief ongedierte vrij te maken. Zo bieden we producten voor het voorkomen, weren en bestrijden van o. Het wespenpoeder van Bayer bevat Permethrin en Tetramethrin als giftige stoffen die de wespen doen bestrijden.


Bij het poeder van HG is dat Deltamethrin. Luxan wespenpoeder bevat Tetramethrin en Permethrin. Welke stoffen het wespenpoeder bevat maakt niet zoveel uit. De wespen gaan er toch wel aan doo als er maar voldoende van de werkzame stof. Niet toepassen in ruimten die toegankelijk zijn voor kinderen van tot en met jaar.


Vervelend dat de HG spray niet direct werkt voor het bestrijden van de wespen. Ik adviseer je wel om door te gaan met de spray, maar deze dan toe te passen in de vroege ochtend wanneer de wespen ook nog in hun nest zitten. De spray zit dan net op de nestingang wanneer de wespen willen gaan uitvliegen (later in de ochted). HGX wespenpoeder N Gebruik dan HGX wespenpoeder N en strooi deze bij voorkeur ‘s avonds, als de wespen thuis zijn,. Mieren bestrijden doe je met behulp van een spray, poeder of lokdoos.


Je bent binnen een mum van tijd van de plaag af met deze ongediertebestrijding, en je voorkomt zo schade en irritatie. Binnen ons assortiment vind je alles voor tuinonderhou waaronder alles wat je nodig hebt voor ongediertebestrijding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.