maandag 31 oktober 2016

Klaptafel poten

XXL Kortingen - Snelle Levering! Bestel eenvoudig en snel online. De webshop voor uw Vrije tijd. De Sophie klaptafel heeft een aluminium frame met een HPL tafelblad.


De tuintafel biedt aan 4-personen plaats en is makkelijk te verplaatsen.

De klaptafel kun je plat maken en hierdoor zeer efficient opbergen. Met één simpele beweging klapt het blad graden en door het lichte gewicht is de klaptafel vervolgens eenvoudig weg te rijden. Ook zet je de tafel eenvoudig vast met de remmen op de wielen. Klaptafel Terras met Inklapbare Poten - 74(h)x182(b)cm. Alle klaptafels vouwtafels plooitafels zijn geschikt voor Professioneel gebruik.


Klik voor ons complete assortiment, direct af fabriek. Modulaire klaptafel - Verchroomde poten - Rechthoekig.

Handig op te bergen en dankzij handvat ook makkelijk in opgeklapte vorm te dragen. Beveiliging tegen ongewenst inklappen. Prima om bv een buffet op te zetten. Als je hem wilt gebruiken om aan te eten, zit je aan de korte kant onhandig vanwege de poten.


De Eurotrail Monaco M is een eenvoudig klaptafeltje , ideaal voor op. Deze tafel beschikt over een stalen frame en traploos verstelbare poten (tot cm). Wij bieden de poten in vier standaard maten aan, wilt u echter een afwijkende maat bestellen dan kan dit ook.


Op aanvraag leveren we ook complete tafelframes van RVS. Vragen over de RVS tafelpoten of tafelframes: Neem even contact met ons op voor eventueel een vrijblijvende offerte. Een inklapbare of opklapbare tafel kopen? Topkwaliteit Snelle levering. XXLhoreca heeft het in huis.


Bekijk ons aanbod aan inklapbare tafels! In een handomdraai bij u geleverd. Het tafelblad kan in beuken of zwart eiken. Dé website voor Industriele tafelpoten of een stoer stalen tafelonderstel.

Losse tafelpoten, salontafelpoten en bankpoten. Goedkope metalen poten uit voorraad! Wilt u een offerte voor f. Alle soorten Tafelbeslag voor de bevestiging van tafelpoten, hoekplaten en uitlijnbeslag.


Wil je zelf je bureau samenstellen? Gratis advies via mail of whatsapp. Bij Obelink vind je een breed assortiment camping klaptafels van verschillende merken. Van lichtgewicht klaptafels die tot een compacte koffer op te vouwen zijn tot grote inklapbare campingtafels met verstelbare poten.


Sommige klaptafels zijn zelfs voorzien van een handig lectuurnet onder het tafelbla zodat je daar van alles in op kunt bergen. Een klaptafel met een beuken kleurig blad en een zwart metalen frame. Klem de twee kruizen zo vast aan het frame van het bovenblad als op foto en denk er aan om met hulplatjes het zo uit te vullen dat er een speling blijft bestaan tussen de poten en het frame. Door nu de vier dwarsbalken te plaatsen krijg je een soort klapschraag. Het het onderstel is klaar.


Zo bieden wij hoge, ronde tafels voor borrels en evenementen, eenvoudig te plaatsen vergadertafels en ook picknick- of markttafels om een buitenevenement mee op te bouwen. U heeft al een klaptafel vanaf €3-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.