vrijdag 7 oktober 2016

Rvs tuintafel onderstel

Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. RVS ) en stalen tafelonderstellen.

Deze onderstellen kunnen zowel voor tuintafels als voor keuken- of eettafels worden gebruikt. We produceren en leveren niet alleen een tafelonderstel voor rechthoekige tafels, maar ook voor vierkante en ronde (tuin-) tafels. Bent u op zoek naar een duurzame tuintafel op maat?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tuintafels zijn van puur Belgische makelij. Wij maken onze RVS onderstellen volledig zelf en van de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn onze tafels winter- en vorstbestendig.


Deze worden gecombineerd met natuurstenen, glazen of houten tafelbladen. Niet enkel het RVS onderstel , maar de samenhang met het tafelblad bepalen het uiterlijk van de tuin- of eettafel.

RVS tuintafel met stenen blad. RVS is met veel materialen te combineren. Vooral donkere steensoorten met een matte of gepolijste oppervlaktebewerking vormen een mooi contrast met het geslepen roestvrij stalen onderstel. Zwevend tafelonderstel met een blad door de klant bedacht. Kenmerk, rvs poot steekt aan de lange zijde van het tafelblad af.


Breedtemaat, de breedtematen in de tabel is de breedte voor het tafelblad. Twee u-poten zijn eenvoudig onder een houtenblad te monteren doormiddel van schroeven. Dit model ook leverbaar als vast tafelonderstel, de poten zijn verbonden met leggers in de lengte. Moderne tuintafel met dragende liggers en RVS onderstel waardoor het blad lijkt te zweven. Het blad is van graniet en uitermate geschikt voor outdoor.


Het graniet is in verschillende kleurschakeringen verkrijgbaar. Op afbeelding zwart 180×Onderhoudsvriendelijk. Het onderstel is bepalend voor het uiterlijk van je tafel. Het model, de vorm en de gebruikte materialen maken het onderstel.


Wij hebben onderstellen voor tuintafels, maar ook voor binnen, voor salontafels, bijzettafels, sidetables en banken. Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online. Ruim assortiment online bestellen!


Tuintafels online bij LIDL.

Door de bijzondere uitstraling wil deze tuintafel in elke tuin stralen. Rvs tafelpoten zijn in vele verschillende pootdikten te bestellen, zowel vierkant als rechthoekig. Prachtige strakke tuintafel met een rvs onderstel en een massief blad van lariks hout. Gemaakt van Rvs koker profielen (geen roest) en voorzien van een mat zwarte coating voor de juist bescherming.


U kunt ook bij ons terecht voor een los onderstel of frame van RVS. We maken deze vaak voor meubelontwerpers maar ook voor particulieren die zelf een tafelblad willen toevoegen. Ook kunt u losse poten laten maken. U kunt alles op maat laten maken, in diverse maatvoeringen en gewenste dikte. De RVS meubels van Juvama kenmerken zich door de hoge kwaliteit en worden speciaal voor u op maat gemaakt.


Naast de verschillende ontwerpen van Juvama bent u ook met een eigen ontwerp of idee van harte welkom. De meubels kunnen we leveren met verschillende. Maatwerk rvs design tafelonderstel voor buiten! Prachtig ontwerp rvs tuintafel poten voor een moderne tuin. Dit onderstel is geheel naar eigen smaak samen te stellen.


Zowel vierkante als rechthoekige poten. Afmetingen zijn vrij op te geven. Het tafelonderstel is voorzien van tussenleggers. Je kunt zelf je ideale tafel samenstellen met onze metalen onderstellen ! Je hebt de keuze uit materialen zoals metaal, gietijzer, staal en roestvrijstaal ( rvs ). VOORDELEN VAN ONZE TAFELONDERSTELLEN. Aan onze tafelonderstellen zitten verschillende voordelen: √ De onderstellen voor tafels zijn van professionele kwaliteit.


Bij JORG’S Meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen, houten en aluminium tafelpoten voor binnen en buiten. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.