maandag 24 oktober 2016

Trilo bladzuiger

Al meer dan jaar specialist op het gebied van schoonmaakmachines! Verhagen Leiden is een familiebedrijf met passie voor techniek. Specialistisch advies nodig? Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen!


TRILO produceert Zuigwagen, maaizuigwagens, zuigcontainers, verticuteer-eenheden, bladblazers en een kooimaaier. Meer dan Bladzuigers te koop op Agri Trader. Get without the ads. Interesse in de Trilo Zuigwagens? Kom langs bij één van onze vestigingen.


Bladblazers , zuigwagens en verticuteerders met een hoog afwerkingsniveau, duurzame bouw en hoog gebruiksgemak. Deze machine heeft met zijn enorme vermogen en een verreikende luchtstroom, ideaal voor grote terreinen zoals op graszodenkwekerijen. De Billy Goat bladblazers en bladzuigers staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en uitgebreid assortiment. Verkrijgbaar vanaf pk Hondamotor, oplopend tot pk. Overzicht programma Billy Goat.


Bladzuiger met pk honda motor meter aanzuigslang met een diameter van cm. Deze sterke bladzuiger is ideaal voor achter een. Nieuw Ophalen of Verzenden. Ruime keuze tuinartikelen online.


De kleine Trilo zuigunits zijn ontwikkeld om bla zwerfvuil, gras, houtsnippers en dergelijke snel op te kunnen zuigen. De machine is geplaatst op een snelverkeer onderstel met draaibaar neuswiel. Aankoppelen, meenemen en werken. Trilo is producent van bladblazers, bladzuigers en zuigwagens en draagt met haar machines bij aan een voortreffelijk schoon beeld in openbaar groen, sport- of industrieterrein.


Staadegaard heeft gekozen voor een partnerschap met Trilo omdat het bedrijf bekend staat om doordachte techniek en hoge capaciteit. De TRILO SUis gebouwd op een solide, voor snelverkeer geschikt onderstel met kogelkoppeling. Dit onderstel is voorzien van verlichting en kunt u gemakkelijk met een personen- of bedrijfsauto daarheen rijden waar de zuigunit nodig is. De SUis voorzien van een betrouwbare 2-cylinder PK elektrisch gestarte Honda benzinemotor.


De zuigunits van Trilo zijn ideaal voor het verzamelen van bla zwerfafval en snoeisel in de openbare ruimte of bijvoorbeeld sportaccommodatie. Voor de kleinere klus op locatie, maar ook voor het grote werk biedt het aanbod van Trilo een legio aan mogelijkheden. Log on to check your company data. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Trilo bladzuiger

Bekijk alles met bladzuiger ! Met één eenvoudige handeling wordt de Toro elektrische blazer een bladzuiger. Dit alles kunt u doen zonder gereedschap! Blaassnelheid tot maar liefst 3km per uur.


Traploos variabele luchtsnelheidsregeling. Als bladzuiger werkt de ventilator als een versnipperaar en verkleint het materiaal tot één tiende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.