dinsdag 25 oktober 2016

Barbecook bakplaat

Specialistisch advies nodig? Barbecook Bakplaat prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 1producten vanaf € 95. Bekijk ons gehele keukengerei assortiment online.


Dankzij onze passie voor vuur en grillen, zijn wij er van overtuigd jou de beste barbecue ervaring te kunnen bieden.

Zo hebben de bakplaten opstaande randen, om het nog makkelijker te maken om met vocht te koken. Praktisch is ook het opvangkopje onder de stop, waarmee je braadjus, sausjes en afvalwater kunt opvangen. De plaat heeft een gladde en een geribbelde zijde zodat je lekker kunt variëren met verschillende gerechten en bereidingen! Deze plancha bakplaat op gas heeft RVS branders, een hoge rand voor extra gebruiksgemak, verstelbare voetjes en een geëmailleerde gietijzeren bakplaat.


De plaat is voorzien van opvangbeker voor bakjus, sausjes en onderhoud. De vermelde garantietermijnen zijn termijnen welke wij door hebben gekregen van de fabrikant. Eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden.


De Ninho staat voor urenlang planchaplezier.

Het concept is simpel: de plancha is een gietijzeren bakplaat met een groot kookoppervlak en is ideaal voor het bakken van vlees, vis, groenten en nog veel meer. Precies zoals bij de Chinees. Welke barbecue ook heeft, met deze universele bakplaat bakt u er heel eenvoudig de lekkerste gerechten mee.


Ook een extra grillrooster kan handig zijn. Zo zijn er voor veel modellen diverse extra grill- en bakplaten beschikbaar. Met deze platen breid je de mogelijkheden uit wordt je barbecue nog gemakkelijker en lekkerder. De Bero staat voor urenlang planchaplezier.


Spaanse manier om te barbecueën voor personen op een hoog vuur. Dankzij de volle gietijzeren bakplaat en de stop kan je sausjes makkelijk bereiden en serveren. Ook is hij op deze manier gemakkelijk te reinigen. De gietijzeren plaat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en een mooi grillresultaat.


De contactplaat heeft een geribbelde en een vlakke zijde. Deze bakplaat heeft aan de ene kant ribbels en de andere kant is egaal. De bakplaat van Eva Solo is een multifunctioneel product. Op de geribbelde kant kunt u dan lekker groentes grillen. Wanneer u de plaat omdraait kunt u zelfs een eitje bakken op de.


De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!

Check de voorraad of bestel direct. Een plancha is een multifunctionele bakplaat die u toelaat vis, vlees, groenten. Dankzij de inoxbakplaten kan u vis en vlees door elkaar bereiden zonder overdracht van smaak. U kookt niet alleen ultra gezond maar ook erg veilig. Super eenvoudig in onderhoud en onmisbaar in elke professionele keuken.


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Daarom streven ze naar gebruiksgemak van begin tot einde. We hebben vele BBQ accessoires in ons assortiment die ervoor zorgen dat je nog makkelijker kan grillen.


In deze categorie vind je ook beschermhoezen om je barbecue te beschermen tegen weer en wind. Deze buitenkeuken heeft branders en een zijbrander voor het bereiden van diverse soorten (bij)gerechten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.