woensdag 26 oktober 2016

Intratuin graszoden

Intratuin graszoden

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Dat kan bij een groot deel van onze vestigingen. We helpen je graag verder. Zoden gaan in kwaliteit achteruit als ze te lang liggen. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen.


Intratuin graszoden

Even pauze tijdens het shoppen? Intratuin Leeuwarden is veel meer dan een tuincentrum. Hier koopt u kwaliteit graszoden rechtstreeks bij de Nederlandse kweker. Omdat u rechtstreeks bij de kweker koopt kunnen wij onze zoden dan ook tegen een zeer scherpe prijs aanbieden.


Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Echt gras uit eigen keuken! Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar!


Zo hoef je geen graszaad te strooien en te wachten tot het gras opkomt. Het leuke van graszoden is dat je grasveld er gelijk heel natuurlijk uit ziet. Je kunt op het gazon een speelhuisje neerzetten, op mooie dagen een opblaasbad of tuindouche.


Sinds een paar jaar verkopen we graszoden ook online. Nederland en België zijn al aangelegd met graszoden gekocht op internet. Laagste graszoden prijs garantie.


Kweekbedrijf Loeffen al meer dan jaar leverancier van graszoden voor particulier en bedrijf. Door een efficiënte bedrijfsvoering en lage kosten kunnen wij graszoden leveren tegen zeer scherpe prijzen. Wil je grasmatten bestellen?


Voor een snel resultaat naar een mooie en groene grasmat kiest u voor graszoden van Queens Grass uit Borger (Drenthe). Wilt u ook Queens Grass graszoden bij u thuis? Goedkope graszoden tegen een voordelige prijs vanaf euro per m2.


Deze graszoden zijn van een uitstekende kwaliteit. Als er namelijk door kinderen op het gazon gespeeld gaat worden, dan kunt u beter kiezen voor wat sterkere grassoorten, geschikt voor een speelgazon. Kom eens een dagje shoppen in een oase van groen!


HENDRIKS GRASZODEN Speelgazon, 2x cm. Onze Premium Speelgazon graszoden zijn van de allerhoogste kwaliteit. Het verschil met de Speelgazon graszoden zit hem in de wortelstructuur. Diep wortelende graszoden. Doordat onze graszoden diep wortelen is het gazon minder gevoelig voor uitdroging en behoudt u sneller en langer een mooi gazon.


Ideale graszoden voor uw tuin. De premium graszoden die wij leveren worden gekweekt met een mengsel van roodzwenk, veldbeemd en Engels raaigras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.