maandag 31 oktober 2016

Gardena easycut

Gardena easycut

Kies uit producten vanaf € 270. Vergelijk nu alle prijzen voor EasyCut heggenscharen via Vergelijk. Vind de beste prijs voor EasyCut heggescharen. Gebruiksvriendelijk en licht – perfect voor het snoeien van kleine en middelgrote heggen.


De accu kan ook worden gebruikt voor andere gereedschappen van GARDENA. Waar is het artikel voor geschikt? De 4W motor is bijzonder krachtig, wat betekent dat de trimmer een sterk en langdurig snijvermogen heeft.


Voor 16:uur bestel is morgen in huis. Vanwege de extra lange en instelbare, tweede handgreep kan je ook nog eens comfortabel en veilig werken. Het compact design verzekert een perfect uitgebalanceerd evenwicht.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel is morgen thuis! Gardena reservespoel tbv Easycut 4kopen? De heggenschaar werkt op accu, waardoor je geen stopcontact in de buurt nodig hebt om de heg te snoeien. Aan het uiteinde van het zaagblad zit een stootbescherming.


Deze beschermt het zaagblad wanneer je vlak boven de grond snoeit. Deze accu trimmer werkt met een plastic pin als mes, waardoor hoger gras ook geen probleem meer is. Werkt u het liefst met een zeer krachtige heggenschaar? Daardoor heb je altijd een accu achter de hand en is het niet nodig om een extra accu aan te schaffen. Dankzij de perfecte mesgeometrie en de krachtige motor werk je de heg moeiteloos en zeer nauwkeurig bij.


Gardena easycut

Deze heggenschaar is licht en compact en fijn om mee te werken! Help anderen en geef jouw mening over dit product. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Het Duitse bedrijf staat garant voor kwaliteit, gebruiksgemak en vernieuwing. Specialistisch advies nodig? Veiligheidsschakelaar beschermt tegen onbedoeld inschakelen. Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. De geoptimaliseerde mesgeometrie zorgt voor een snelle, zuivere snoeisnede. Bestel online bij De Boer. De verwisselbare Lithium-Ion 18V accu is bijzonder krachtig en levert sterke en langdurige snijprestaties.


De openingen in het mes bedragen millimeter. Deze 4watt elektrische grastrimmer met een maaibreedte van centimeter is namelijk van grote gemakken voorzien. De lichte GARDENA Elektrische heggenschaar EasyCut is uitermate geschikt voor het snoeien van kleine heggen. Met de grote startknop kan de heggenschaar in alle situaties snel en veilig worden gestart.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Door zijn kleine omvang zorgt deze heggenschaar ervoor dat de heg scheren een aangenaam klusje wordt! Deze bijzonder lichte en gebruiksvriendelijke heggenschaar is perfect voor het snoeien van kleine en middelgrote heggen.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Prettig werken dankzij de ErgoTec handgreep, welke vooral handig is bij het snoeien van de zijkant van de heg. De sterke, onderhoudsarme en verwisselbare Lithium-Ion accu zorgt voor krachtige snijprestaties.


Gardena easycut

Maar als je optimale gebruikersgemak wilt, dan gaat er niets boven een accu. Door de accu is de trimmer bijzonder stil.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.