woensdag 26 oktober 2016

Tuinbestrating voorbeelden

Waaltjes of stapelblokken? Bruin, rood of toch paars? Ontdek nu ons aanbod tuinbestrating! Ideeën voor een toekomstig project? Maak uw eigen moodbord uit cases!

Dé grote steen voor mooie ambities. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Foto’s en voorbeelden sierbestrating.


Op deze pagina vindt u enkele tuinen, opritten en terrassen ter inspiratie voor uw eigen tuin, terras of oprit. Bestrating is daarbij heel bepalend. Vooral grote, vierkante tegels horen bij een strakke tuin.

Door oud-Hollandse betonnen tegels te combineren met grind of kiezels wordt het strakke lijnenspel versterkt. Garden Pavement Inspiration. Bekijk meer ideeën over Tuin bestrating , Tuin en Tuin ideeën.


Doe inspiratie op met deze mooie voorbeeldtuinen. De productnamen treft u onder de foto’s aan (klik op de foto voor een vergroting) of als u met uw muis over een foto beweegt. Ben je op zoek naar mooie tuinbestrating ? Wij hebben verschillende ideeën wat betreft bestratingen voor in de tuin voor je verzameld. Met deze voorbeelden kun je snel inspiratie opdoen voor je eigen tuin.


Dan is het belangrijk om te weten wat je wel en niet wil. Bekijk deze voorbeeldtuinen om inspiratie op te doen. Ook voor deze laatste truc hebben we weer twee voorbeelden van bestrating voor een kleine tuin voor je klaargezet. Voorbeelden van bestrating voor een kleine tuin: voorbeeld 6. Het eerste voorbeeld laat een combinatie zien van een diagonale lijn en een slingerpad. Hierdoor lijkt het pad extra lang en lijkt de tuin ook een heel stuk langer.


Wilt u meer voorbeelden zien van bestrating voor uw tuin? Als u alle bestrating wilt bekijken dan kunt u het beste rondkijken op onze webshop.

Zo kunt u per tegel een goed beeld krijgen en ook de prijzen en verschillende kleuren staan meteen vermeld. Bezoek onze referentiepagina’s en bekijk de vele mogelijkheden in moderne tuinen, klassieke tuinen, dakterrassen, bestrating, beplanting. Direct online sierbestrating kopen bij Onlinebestrating.


Ruim assortiment siertegels, terrastegels en betonklinkers, al vanaf € 1per m2. Tuinbestrating voorbeelden Bent u benieuwd welke uitstraling van tuinbestrating bij uw tuin past? Wij hebben voor veel klanten tuinen mogen aanleggen met tegels en sierbestrating. Ook grin split of houten vlonderplanken zijn mogelijkheden.


Bekijk welke bestrating past bij verschillende type tuinen. Door het gebruik van natuurlijke klei zonder kunstmatige toevoegingen krijgen de klinkers een warme en authentieke kleur. Vandersanden tuinbestrating is 1 natuurlijk en kent diepe kleuren.


In de loop der jaren wordt de kleur zelfs alleen maar mooier. Een keuze voor onze tuinbestrating is er daarom een voor jarenlang plezier. Dit terrasbestrating idee vinden wij misschien wel het mooiste voorbeeld uit de hele lijst. Voor de inrichting van je tuin zou je misschien niet zo snel denken aan fel gekleurde tegels, maar zoals je ziet kan dit juist ontzettend mooi uitpakken!


Sierbestrating kom je in vrijwel iedere tuin tegen. Maar welke soorten sierbestrating zijn er en uit welke legverbanden kun je kiezen? Je leest er alles over in dit blog. Aan de hand van deze verschillende ideeën en voorbeelden maak jij van jouw voortuin een gaaf visitekaartje van jouw huis. U vindt hier presentatieborden met stenen van alle belangrijke fabrikanten.


Daarnaast hebben we talloze voorbeelden gelegd voor een tastbare en heldere indruk van de mogelijkheden. Advies, materiaal en uitvoering. U kunt alle kanten met ons op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.