woensdag 19 oktober 2016

Beluchter kraan

Beluchter kraan

Vergelijk prijzen van Beluchterkraan. Bestel Direct Online op beslist. Find kraan voor wasmachine vandaag! Vind kraan voor wasmachine. Wilt u weten wat een beluchterkraan is?


Beluchter kraan

Sanitairwinkel legt dit graag aan u uit. De beluchter is een beveiliging in de drinkwaterinstallatie. Aan de onderkant van de kraan kan je de beluchter zien zitten.


De meeste wasmachinekranen hebben ook de code DA op de zijkant van de kraan staan. Wat is een beluchter kraan en waarvoor wordt deze gebruikt? In het messing kraanhuis is een speciale constructie gemonteerd vanaf de fabriek. Dit is een klepje wat door een klein licht werkend veertje wordt dicht gehouden. Dit klepje wordt door een klein licht werkend veertje dichtgehouden.


Beluchter kraan

Draai de beluchterkraan dicht. Haal de beluchter (figuur 1) uit de beluchterkraan met steeksleutel mm. Dit om beschadigingen en hiermee mogelijke nieuwe lekkage te. Voor al uw vragen belt u met onze Customer Service op telefoonnummer 0- 683(bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8:tot 17:uur).


Strifer op 07:Beluchter kraan lekt na plaatsing wasmachine Hallo allemaal, Net een nieuwe wasmachine geplaatst en nu lijkt de beluchter te lekken van de wasmachine kraan. Waterslangbreukbeveiliging is een overbodige luxe, officiƫle slangen zijn bestand tegen 10x de waterdruk, u kunt beter een waterstop met sensor en batterij kopen, kost ongeveer euro en bij lekkage sluit deze de watertoevoer na de ( beluchter)kraan af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.