donderdag 13 oktober 2016

Tuinbank robuust

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Bestel aanbiedingen snel online. Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Ruime aanbod verschillende modellen!


Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling.

Deze stoere, robuuste tuinbank is door zijn rugleuning zeer comfortabel. Hij is los neer te zetten in de tuin, maar staat ook erg mooi onder de veranda. Milieuverantwoord Ons terras- en tuinmeubilair wordt vervaardigd uit sterk en duurzaam Douglashout. Dit robuuste en onbehandelde hout kan zowel in de zomer als in de winter buiten staan. Robuust Design is de plek voor trendy tuinbanken ! Geef je tuin een nieuwe impuls, door de hoek van je tuin op te vullen met een comfortabele tuinbank.


Tuinbanken zijn helemaal hip tegenwoordig.

Nu Nederland zich heeft ontpopt tot waar vakantieland met het warme weer is het heerlijk om van je eigen tuin een lekker plekje te maken. Robuuste tuinbank kuari hout uniek afmetingen zijn breed hoog en 3lang voor maar 200€ per stuk openingstijden wo van tot do van tot vr van tot 6. De Mixx tuinbank kan u daarom vol trots in uw tuin plaatsen. Verder is deze bank uitgevoerd in streng gesorteerde en gerecyclde oude planken en balken.


Wij kunnen deze tuinbank robuust oud hout voorzien van een olie. Dikte zittingbalken mm, zeer robuust uitgevoerde parkbank. Door de ronding in de zitting zit deze bank fantastisch.


De teakhouten tuinbank ‘Robust’ is een zeer stevige tuinbank , gebouwd van het extreem sterke materiaal teakhout. Dit model is geschikt voor in bijna elke tuin en zal zorgen voor een mooie zitplaats in uw tuin. Naast het feit dat deze tuinbank zeer robuust is, zullen er nog meer voordelen zijn die u aan kunnen spreken. Deze bank staat in onze showroom, maar wij kunnen ook een bank op maat maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!


Kies uit 4producten vanaf € 299. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment tuinbanken. Meer geluksmomentjes buiten!

Luxe solide tuinbank , Van deze prachtige bank kunt u vele jaren plezier beleven. Een moderne, robuuste tuinbank voor in uw tuin. Dit bankje heeft een robuust en vintage uiterlijk doordat het gemaakt is van baddinghout. Duozit, loveseat, tête-à-tête mooi en comfortabel. Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter.


Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af. De meubelen die we maken hebben een robuuste en tegelijkertijd een strakke uitstraling. Het voordeel van deze houtsoorten is dat deze lang mee kunnen en weinig schade zullen oplopen.


Berichten over robuust bankje geschreven door Ibiza Outdoor. Inrichting, inrichting achtertuin. Douglas is een soort hardhout, een naaldhoutsoort, afkomstig uit Noordwest Europa, dat van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft.


De tete a tete tuinbank is de combinatie van twee lekkere stoelen, met in het midden een klein tafeltje. Hier kun je bijvoorbeeld wat te drinken op kwijt, zodat je alles tot je beschikking hebt om van de zon te genieten of gewoon even bij te komen. De houten tuinbank: robuust en warm.


Een houten tuinbank is de diamant onder de tuinmeubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.