donderdag 20 oktober 2016

Workshop tuinontwerp

Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. In de workshop werk je aan een ontwerp voor je tuin of een deel van je tuin. Je krijg inspirerende voorbeelden van verschillende tuinstijlen te zien.


Tijdens de workshops van Buiten Jezelf Tuinontwerp leert u hoe u zelf een ontwerp voor uw tuin kunt maken. Daarbij zal ik u voorzien van informatie en u helpen en. Workshops , tuinontwerpen en begeleiding voor de tuinliefhebber.

Welkom bij Buiten Jezelf Tuinontwerp. Lijkt het u leuk om zelf uw eigen tuin te ontwerpen maar weet u. Deze workshop vindt zoveel mogelijk in de tuin plaats. Bij slecht weer schuift de workshop op naar de reserve datum. Workshop tuinontwerp vrijdagmiddag en vrijdagmiddag febr. Dan zijn de workshop tuinontwerp of beplantingsplan misschien wat voor u! Op de eerste avond behandel ik een stuk theorie over tuinontwerpen en laat ik aan de hand van een concreet.


Daarna gaat u met een huiswerkopdracht zelf aan de slag. Vanaf deelnemers gaat de workshop door, het maximum aantal is 3.

Ik stuur je na ontvangst van de betaling een bevestigende mail. Met een tuinontwerp dat volledig op basis van uw wensen gemaakt is, komt u niet meer voor verrassingen te staan. Met een workshop tuinontwerpen gaat uzelf aan de slag onder leiding van een tuinontwerpster. Na wat huiswerk vooraf kunt u in één dag stevig doorwerken, met een compleet ontwerp naar huis gaan.


Ontwerp je eigen tuin in avonden: Nieuwe workshops in het voorjaar. Geef een Workshop Tuinontwerp cadeau! Om je goed voor te bereiden op het ontstenen en vergroenen van je tuin kun je op Groene Vrijdag alvast kennis en inspiratie opdoen tijdens een workshop tuinontwerp.


Karin Thonen van Thonen Tuinen geeft deze workshop en bij haar ontwerpen maakt ze veel gebruik van bestaande materialen en planten. Dan is de workshop tuinontwerpen iets voor u. U wilt uw eigen tuin ontwerpen ? In een dag tijd maakt u uw eigen tuinontwerp onder professionele begeleiding van Anneke de Rooij. Workshop “ontwerp jouw eigen tuin” in de Tuinen van Appeltern: Als je over de drempel geholpen wilt worden om een begin te maken met jouw tuinontwerp , volg dan de workshop “ontwerp jouw eigen tuin”. Kijk in de kalender van de Tuinen van Appeltern wanneer deze workshop gegeven wordt. Het Cultuurhuis Heemskerk biedt acht diverse workshops aan waarin beeldend kunstenaars de deelnemers nieuwe technieken leren en direct met ze aan de slag gaan.


Elk vanuit hun eigen invalshoek gebruiken ze de natuur en de seizoenen als inspiratie voor de workshop. Het eindresultaat is verrassend en krijg je mee naar huis. Ontdek tijdens onze workshops de ontwerper in uzelf.


Zonder enige voorkennis of ervaring tekent u uw eigen droomtuin. Daarvoor krijgt u heel wat achtergrondinformatie en de nodige technische bagage om uw creativiteit vorm te geven.

Van balkontuinieren tot groentes recyclen, je leert het via ons! Met elkaar creëren we de tuin zoals jij je die wenst en zorgen we ervoor dat jouw tuin in alle seizoenen aantrekkelijk is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.