maandag 31 oktober 2016

Zaterdagavond zwemmen

Welkom op de site van NV Sportfondsen Nijmegen. Op deze website vindt u informatie van uw favoriete zwembad in Nijmegen. Maak links boven, naast het logo, een keuze. Sportfondsen Wageningen is al ruim jaar dé zwemaanbieder in Wageningen en omstreken.


Familiezwemmen zaterdagavond en oefenen voor zwemles kinderen.

De kinderen die komen zwemmen moeten nog op de basisschool zitten (of jonger zijn). Ouder en kindzwemmen, ook bekend als babyzwemmen wordt gegeven in verschillende leeftijdscategorieën op onderstaande tijden. Vooraf en na afloop van de lessen is er tot 11. Mijn vriend en ik zijn al een tijdje op zoek naar een zwembad waar je op zaterdagavond recreatief binnen kunt zwemmen. We zijn al heel wat zwembadsites afgegaan, maar zonder resultaat.


Na afloop van het zwemmen kunt u er voor kiezen om het feest nog voor ongeveer een uur voort te zetten in onze kantine. Voor € 2 kunnen de kinderen dan onbeperkt drinken uit een limonadefontein en mag u zelf voor eten (bijvoorbeeld frietjes via een snackbar bij ons in de buurt) zorgen.

Even uitrusten terwijl de kinderen lekker aan het zwemmen zijn en van de glijbaan gaan is hierdoor zeker een optie zonder het koud te hebben. Subtropische zwembaden hebben vaak vele faciliteiten, zoals glijbanen en een wildwaterbaan. Drie Essen is een organisatie die zich ten doelt stelt om het (leren) zwemmen en sporten in water aan te bieden op een unieke wijze die waarborgt dat elke klant met veel plezier, intensiteit en betrokkenheid kan deelnemen. Wij bieden zwemactiviteiten aan voor alle leeftijden en alle doelgroepen op vijf locaties. Lees alles over zwemmen in Arnhem.


Zwembad de Peppel geopend. Informatie over openingstijden, tarieven en agenda van zwembaden De Grote Koppel en Valkenhuizen vind je hier. Lekker swingen en zwemmen , kletsen met vrienden en vriendinnen, goede en flitsende muziek… dat is discozwemmen! Super-gezellig en ook nog eens sportief!


Johann Sebastiaan Bachweg 3. Lees hier alles over sport in Tilburg. Hier kun je alles vinden over zwemmen , schaatsen, buitensporten en de sporthallen. Bekijk onze mogelijkheden, openingstijden en tarieven. Kom lekker zwemmen bij de IJzeren Man Weert.


Op onze locaties leren wij kinderen zwemmen , op een leuke en veilige manier.

Wij creëren een fijne en vrolijke sfeer zodat uw kind optimaal leert. Maak ook kennis met onze activiteiten, voor sportiviteit en ontspanning, of kom eens recreatief zwemmen in één van onze veelzijdige zwembaden. Recreatief zwemmen , kinderfeestjes, aquasporten, discozwemmen. Glijbanen, een natuurgezuiverd buitenbad en een gastvrije horeca.


Kosten voor deze les zijn €17. Zoek je foto op datum, plaats of trefwoord. Druk de foto vervolgens af als foto, wanddecoratie of funproduct. Genieten van een zomers sfeertje in het golfslagbad kan het hele jaar door in het Mirandabad. In de gemeentelijke zwembaden in Den Haag kunt u vrij zwemmen , banenzwemmen of kiezen voor een zwemactiviteit zoals aquajoggen, aquarobic of zwangerschapszwemmen.


Daarnaast is er ook een therapeutisch zwembad in Den Haag: De Escamphof, voor revalidatie of mensen met een handicap. In de winter is het buiten te koud om te kunnen zwemmen. Ook in een verwarmd buitenzwembad is het niet prettig zwemmen.


Een binnenzwembad biedt dan de uitkomst. Ook bij regen is het niet fijn om buiten te zwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.