maandag 26 december 2016

Abbeystones zomerbont

Dat geeft uw te bestraten oppervlak nog meer karakter. Getrommelde abbeystones zomerbont Excluton. Abbeystones koop je eenvoudig online bij Bestrating. Partij abbeystones getrommelde beton stenen 20x30xin de kleur zomerbont. De abbeystones wordt kunstmatig verouderd wat een warme sfeer aan uw tuin geeft.


Perfecte hoeveelheid voor een mooi terras,. Door de wat grotere afmetingen en rustige kleuren zijn ze uitermate geschikt voor de grotere oppervlakten zoals bijv. De aangegeven prijs voor deze getrommelde wildverband abbeystenen in de kleur zomerbont is per laag van m2.


De minimale bestelhoeveelheid van deze trommelstenen is lagen. Bij het bestellen dient u rekening te houden met een snijverlies van circa tot. De stenen zijn vakkundig getrommeld en daardoor geeft het een sfeervolle verouderde look én feel.


Het abbeystones wildverband legpatroon vindt u hier. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Betonstenen met een eigenzinnige uitstraling.


De ‘look’ van het verleden wordt feilloos gecombineerd met het gebruiksgemak dat tegenwoordig aan een steen wordt gesteld. Alle maten leverbaar in diverse prachtige kleuren. Door de nabewerking( trommelen) zijn de scherpe randen van de stenen en krijgen ze een verouderd uiterlijk. Sierbestrating is verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten voor iedere tuin!


De steen is geschikt voor in de tuin en zorgt voor een mooie klassieke look in de tuin of oprit. Wanneer je een warmrode bestrating in je tuin wilt, kies dan voor de abbeystones zomerbont. Met de abbeystones toscaans creeer je heel gemakkelijk een zuid-europese sfeer in je tuin. Deze straatstenen zijn van het A-merk EXCLUTON. Prachtig getrommelde betonstenen in diverse kleuren en formaten.


De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen. Met opzet beschadigd om ze een verouderde look te geven! Afmeting: 20x5x7cm Omschrijving Al jarenlang een vaste waarde in onze tuinen. Bestel uw Excluton tegels snel en voordelig op NuBuiten.


Een grote keus in hout, buitenleven en buitenspelen! Met de robuuste en sfeervolle abbeystones kunt u volop uw gang gaan in de tuin. Ook in de oprit is dit een solide steen (6cm dik) die uw auto moeiteloos draagt.


U geeft uw terras of tuinpaden een sfeervolle uitstraling met de abbeystones van Excluton, de getrommelde stenen roepen herinneringen op aan de oude kloostermoppen van vroeger. Door deze grote variatie aan kleuren is er voor iedere tuinstijl een geschikte variant. Bovendien kun je de kleuren prima met elkaar combineren. De kleur is door en door, zo ontstaat er minimale verkleuring. Bekijk hier alle tegelseries van Excluton.


Voor de oprit alleen bij cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.