maandag 19 december 2016

Boels hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Tuinschuttingen al vanaf € 295! Alles voor jouw schutting online.


Bouwhekken huren tegen een scherpe prijs. Wij verhuren hoog hekwerk en lage afrastering, met of zonder zeil. Huur uw bouwhekken online!


Hekwerk om een bouwplaats te beschermen tegen diefstal en ongenode gasten. De montageservice van Boels kan eventueel de hekken monteren en demonteren. De hekken worden geplaatst met de bijbehorende blokken of als semi-permanente opstelling met vaste buizen. U kunt direct online hoge of lage bouwhekken huren! Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux.


Boels Rental biedt al jaren de helpende hand aan bouw, industrie en evenementen met machines en gereedschappen die aan de zwaarste eisen voldoen en waar men zonder meer op kan vertrouwen. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn in euro, exclusief schade-afkoopregelingen, brandstofkosten. Wij zijn de leverancier voor Uw dranghekken, bouwhekken en ander tijdelijk hekwerk in de Event en bouw branche. Al onze producten zijn door jarenlange kennis zelf ontwikkeld en in eigen beheer geproduceerd.


Met onze bouwhekken kunt u prima een tijdelijke afrastering maken voor bijvoorbeeld tijdelijke bouwplaats inrichtingen, infrawerkzaamheden of evenementen. Hoe groot de capaciteit van de benodigde aggregaat ook is, we kunnen deze altijd leveren via onze machine divisie. Hetzelfde geldt voor de levering van hekwerk om bepaalde gedeelten van uw evenement af te schermen.


Met tijdelijk hekwerk bedoelen we bouwhekken,dranghekken en overige afzethekken. Amdyte Een overzicht van onze producten. Hekken huren kun je om verschillende redenen doen. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een evenement. Dranghekken en stage barriers huren kan dan slim zijn om publiek in bedwang te houden en het evenement voor iedereen veilig te laten verlopen.


Zo kunt u voor zowel kort als lang gebruik hekwerk huren en bieden wij de mogelijkheid om het door u gehuurde materieel op de plaats van bestemming af te leveren en, indien nodig, het op te bouwen. Dekker is meer dan huren alleen. Bestel direct je schutting online! Vul hiervoor het contactformulier in en wij, of een verhuurpartner, maken zo spoedig mogelijk een.


Voor vrijwel elk type bouwhek is 24-uurs levering mogelijk. Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer. Hekwerken en afzetmateriaal huren bij Xtra Materieel in Rotterdam - Hekwerk en afzetmateriaal verhuur. Wij geven tot korting indien. Euro Rent is ook op zaterdag open tot uur!


Welkom bij de speciaalleverancier van alle soorten hekwerken voor festivals, (sport)evenementen en (openlucht)feesten. Door ons te specialiseren in evenementen hebben wij een compleet pakket aan hekwerk kunnen samenstellen waarbij wij u hoogwaardige materialen tegen een aantrekkelijk tarief kunnen bieden. Direct bij Heras bouwhekken huren.


Heras produceert en levert van bouwhek tot totaaloplossing incl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.