woensdag 28 december 2016

Brievenbus maat

Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Brievenbus maat

Meerdere aanbieders online. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Wil je zeker weten dat je post door de brievenbus past en tegen het briefpost tarief kan worden bezorgd?


Let er dan op dat je post. Wil je een boek of iets anders kleins versturen? Het pakketje kan gewoon door de brievenbus , dus de ontvanger hoeft hier niet voor thuis te blijven. Je verstuurt het al vanaf € 90.


Brievenbussen in verschillende maten. De vorm en de kleur van de brievenbussen moeten zodanig zijn, dat verwarring met voor het publiek bestemde brievenbussen van de houder van de concessie niet mogelijk is. Aluminium deurtjes met sleutels.


Kunnen onze standaardmodellen U niet bekoren? Laat dan een brievenbus op maat maken. Wij beschikken over een eigen ontwerp- en productieteam, waardoor een gepersonaliseerde brievenbus wel mogelijk is. De brievenbussen zijn overigens ook gelakt en in cortenstaal verkrijgbaar. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.


Gebruik een brievenbusslot of een kantel slot om je brievenbus mee af te sluiten, en je post te beschermen. Ze worden met een sleutel geleverd. Semperfi produceert en verkoopt verschillende soorten brievenbussen. We hebben een uitgebreid gamma aan staande design brievenbussen , samengestelde brievenbussen etc. Buiten het standaard gamma dat u kan bezichtigen in onze showroom kunnen we ook gepersonaliseerde brievenbussen op maat maken.


Op zoek naar een tochtwering voor uw brievenbus ? De tochtkleppen voor de voordeur zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende modellen en materialen, waaronder RVS tochtkleppen. Een brievenbus is méér dan een functionele woonaccessoire. De stijl en vorm van de brievenbus zegt wat over je persoonlijke smaak. Misschien houd je van klassiek, landelijk of industrieel.


Brievenbus maat

Of ga je liever voor een modern of Amerikaans model? Kies uit 1producten vanaf € 299. Particuliere brievenbussen (voor ontvangen) In Nederland zijn er ongeveer 8. Daarvoor zijn er particuliere brievenbussen bij bijna elke woning.


Veel woningen hebben eigenlijk geen echte brievenbus. Wat men de brievenbus noemt is niet meer dan een gleuf in (of naast) de voordeur. Staande en rvs brievenbus bij HORNBACH! Bij HORNBACH vind je niet alleen staande en rvs brievenbussen , maar vind je ook een gietijzeren, stenen en hardstenen brievenbus.


Brievenbus maat

Welke brievenbus goed bij u past hangt natuurlijk volledig af van uw smaak en wensen. De duurdere RVS brievenbus uitvoeringen zijn vaak gemaakt van wat dikker materiaal. Ook hebben verschillende RVS brievenbussen binnenverlichting.


Naarnaast is er verschil in grootte van de RVS brievenbus en grootte van de inworpgleuf. All afmetingen brievenbusdozen vanaf euro per doos. Bij die brievenbussen is het zo dat de post aan de voorzijde wordt ingeworpen en er aan de voorzijde uit wordt gehaald. Vragen over onze inbouw brievenbussen ? We kunnen een huisnummer en naamplaten voorzien op de brievenbus of voor op de gevel. Eveneens kunnen de nodige voorzieningen treffen voor parlofoon of videofoon.


Voor bedrijven kunnen we speciale brievenbussen op maat maken met extra grote kleppen en opvangbak, voorzien van logo’s, lichtreclames en belettering. Bevindt de brievenbus zich bovendien in de gemeenschappelijke ruimte van het appartementsgebouw, dan moet u ook uw syndicus of de associatie van mede-eigenaars verwittigen. Bij de een gaat de klep naar boven open, bij de ander kan de postbode de post tegen de inworpklep aanduwen en deze zal dan naar binnen opengaan.


Nadat de post ingeworpen is, zal de klep door middel van een veer, automatisch weer sluiten. Het is het visitekaartje van je huis, waarin je dagelijks je post en eventueel reclamedrukwerk ontvangt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.