maandag 12 december 2016

Steigerhout steigerbuis tafel

Wij leveren Complete paketten die u niet hoeft samen te stellen! Hoge kwaliteit, lage prijzen. Een hele mooie, stoere tafel met een tafelblad van steigerhout of eikenhout en een onderstel van steigerbuizen.


Zowel voor binnen als buiten te gebruiken. We kunnen de tafel geheel op maat maken.

Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af. Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter. Tafel zwarte steigerbuis met een oud steigerhouten blad.


Omschrijving Deze tafel is gemaakt van gebruikt of nieuw steigerhout met zwart steigerbuis als onderstel (ook op wielen verkrijgbaar). Deze robuuste steigerhouten tafel heeft een blad van steigerhout en een onderstel van steigerbuizen. Steigerbuis Tafels Samengesteld uit stalen steigerbuizen en gegalvaniseerde buiskoppelingen en voorzien van een prachtig steigerhouten tafelblad.


Het tafelblad is al voor u gemonteerd en met de meegeleverde handleiding is het onderstel eenvoudig te monteren.

Heeft u een grote of een kleine tuin? De steigerhout tafel voor buiten maken wij voor u op maat. Natuurlijk is het een prachtige eettafel, maar een steigerbuis tafel kan ook worden gebruikt als bureau.


Dit maakt de tafel perfect om aan te werken. Doe-Het-Zelf bouwpakket tafel bestaande uit een blad van oud of nieuw steigerhout hier kan een keuze uit worden gemaakt en een onderstel van steigerbuizen op maat gezaagd en steigerbuis koppelingen. De tafel kan voor binnen of buiten worden gebruikt. H Verbindingslatten 30x62x780mm. Montage van het frame voor een tafel van steigerbuis en buisverbinders is super simpel.


Verwacht géén handleiding met stappen die voor een kind duidelijk zijn. Vergroot de bouwtekeningen voor een duidelijke blik op alle onderdelen voor de tafel. Bestel eenvoudig Steigerbuizen online.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker.


Stel hieronder zelf je gewenste tafel samen.

TIP: Bescherm je tafel met een behandeling! Staat je gewenste maat er niet bij of heb je. Deze steigerbuis tafel Morris met steigerbuis onderstel en steigerhouten blad maken we helemaal voor je op maat. Onze producten zijn handgemaakt, hierdoor kunt u uw tafel precies zo laten maken zoals u dat voor ogen heeft. Het onderstel is gemaakt van echte steigerbuis en is geschikt voor zowel binnen als buiten.


Unieke planken waarvan geen één gelijk van uiterlijk of kleur is. Het blad wordt gemaakt van steigerhouten planken. Eettafel steigerbuis , gemaakt van steigerbuizen en steigerhout. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld.


Zelf een mooie tafel of stoer onderstel maken van steigerbuizen? Bekijk dan eens de mogelijkheden die steigerbuis en buiskoppelingen u bieden. Alles eenvoudig zelf samen te stellen en op maat te bestellen. Gebruik de tafel daarom slim om met de tafel een sfeervol geheel te creëren!


Bent u van plan om uw bartafel van steigerhout in een grote ruimte te plaatsen? Dan is een blok-model prachtig om de ruimte mee aan te kleden. Dit model komt namelijk het beste tot zijn recht wanneer er genoeg ruimte om de tafel vrij is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.