vrijdag 9 december 2016

Tuintafel steigerhout

Altijd de laagste prijsgarantie. Bezoek ons in Amersfoort of Almelo of bestel online! Alles uit voorraad leverbaar en gratis thuisbezorgd. Ontspannen in luxe tuintafel.


Ruime keuze en scherpe prijzen.

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Het hout is 1 verantwoord verkregen. Mocht u de tuintafel een vast uiterlijk willen geven dan adviseren wij om de steigerhout tuintafel met olie te behandelen. Zo heeft de tafel de langste levensduur. Een tuintafel is het middelpunt van de tuin.


U kunt kiezen voor een bijpassend bankje erbij of een mooie hoekbank met hoge zit. Bekijk alles met steigerhout tuintafel ! Neem eens een kijkje bij ons assortiment houten tuintafels.

Tuinmeubelen, grasmaaiers. Nieuw in ons assortiment zijn de steigerhout kloostertafel en kolompoot tafels voor buiten. Zelf een tuintafel maken van steigerhout is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest. Deze luxe steigerhouten tafel is schoongemaakt en geschuurd. Deze steigerhouten tuintafel is gemakkelijk in elkaar te zetten en past leuk bij bijvoorbeeld een tuinbank van steigerhout.


Direct online samenstellen en bestellen. De meubelen worden door ons behandeld met olie of beits. Een stoere tuintafel van steigerhout met blokpoten van 15x15cm. Je kan de tafel in je gewenste houtsoort, afmeting en kleur bestellen.


Hierboven een zelfgemaakte tuintafel met tafelpoten en omlijsting van steigerhout en planken van het tafelblad die uit een oude pallet gemaakt zijn. Deze tafel is heel goedkoop en snel zelf te maken als je de schragen in de bouwmarkt koopt. Steigerplanken met schragen.


Maak een tafel van pallets. Omschrijving doe-het-zelf bouwpakket tafel. Zoek naar hardhouten balken op de nieuwe KensaQ. Kies uit 6producten vanaf € 250.

Ruim assortiment online bestellen! Ben je fan van steigerhout ? Je kunt er nu ook voor kiezen om een tuintafel van steigerhout te kopen. Eettafel van steigerhout met blokpoten en eettafels met poten van planken op de hoeken gemonteerd op gratis bouwtekeningen voor steigerhouten tafels. Lage salontafels en koffietafels op wielen, lage tafels van steigerbuizen met steigerhout. In de linkerkolom ziet u de benodigdheden en de bouwbeschrijving stap-voor-stap om een tuintafel van steigerbuizen zelf te maken.


Het tafelblad van deze buisframe tafel maak je van steigerplanken of sloophout. De tuintafel op de bouwtekening hier rechts heeft een parasolgat in het tafelblad. Gebruikt steigerhout is hout dat is gebruikt in de bouw, vaak om, zoals de naam al zegt, steigers mee op te bouwen.


Vorige Artikel van Volgende. Bij zelfgemaakte tafels zit het meeste werk aan de tafelpoten. Om een stabiele tuintafel te maken moeten de verbindingen sterk zijn.


Als je zelf een tuintafel maakt dan wordt het onderstel meestal van hout gemaakt en dan is er geen fragiel model mogelijk. Voor beginnende klussers is het interessant dat je de tafelpoten ook los kunt kopen. Maar dat is als je het ons vraagt wel een stuk minder gezellig.


Voor de volledige bouwtekening en instructies voor deze houten tuintafel klik je hier. Met een mooie, grote tuintafel van steigerhout heb je genoeg plaats voor familie en vrienden om bijvoorbeeld samen buiten te eten in de zomer. Wist je dat je bij GAMMA naast brede steigerhouten planken ook smallere verbindingslatten van steigerhout kunt vinden?


Zo kun je veel makkelijker aan de slag met het maken van je eigen tafel. Bent u op zoek naar een echte blikvanger in uw tuin of zoekt u een nieuwe steigerhouten tafel voor binnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kist van steigerhout met een deksel. Loungebank maken video instructies en bouwtekeningen voor steigerhout.


Plantenbakken in etages, aardbeientoren van steigerplanken of pallethout. Gebruik planken van een pallet om meubelen te maken, doe het zelf voorbeelden van pallethout als bouwmateriaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.