maandag 12 december 2016

Groei en bloei veghel

Iedere afdeling organiseert allerlei activiteiten zoals: Lezingen, workshops, excursies, ruilbeurzen, tuinreizen, tuinbezoeken enz. DIT IS DE AFDELING MEIERIJSTA EEN ACTIEVE VERENIGING VOOR ALLE MENSEN DIE VAN BLOEMEN, PLANTEN EN TUINEN. Verbascum, nerine en onbekende boom? Eric Meijer is tuinontwerper en tuinadviseur met een eigen bureau in Wageningen.


De lezing wordt gegeven door Luuk Vermeer. Een lezing over rotsplanten en rotstuinen, in ons eigen land en bij onze oosterburen.

Deze naamsverandering is een gevolg van het ontstaan van de nieuwe fusiegemeente. Ook biedt het de vereniging de mogelijkheid om de naamsbekendheid met name in Schijndel en Sint-Oedenrode te vergroten. Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. De erfenis van Wim wordt goed beheer vertellen Piet Hol (secretaris) en Gerard van Esch (bestuurslid).


De vereniging bestaat uit allemaal vrijwilligers. Het is een actieve vereniging die veel lezingen, workshops en excursies organiseert. De afdeling Helmond heeft een samenwerkingsverband met vijf andere groenverenigingen in Helmond.


Deze vormen samen Natuurplatform Helmond. Maria Haenen-van den Bosch, voorzitter.

Groei en bloei in Uden, dankzij Peelrandbreuk. UDEN - Natuurliefhebbers en wandelaars genieten al geruime tijd van de knuppelbrug in het Udense buitengebied. Wij bieden (informatieve) lezingen door deskundigen, bloemschikcursussen, wandelingen, excursies naar tuinen in binnen en buitenlan een plantenmarkt, tuinreizen en een Kerst-doe-avond.


Hou je ook van bloemschikken of wil je er mee beginnen? Dan voelt u zich vast bij ons thuis. Het afdelingsbestuur organiseert informatieve lezingen, bloemschikcursussen, excursies en plantenruilbeurzen.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Heb je een vraag of opmerking, dan helpen we. We proberen dan zelf in praktijk te brengen wat we tijdens zaalavonden en cursussen opgestoken hebben. Maar tijdens de zomermaanden is de vereniging nog wel volop actief. Met lezingen, bloemschikcursussen, tuinbezoeken en excursies.


En daarnaast ook tussentijdse mailinformatie zodat je zeker niets mist. Doe dan met ons mee, wij organiseren het hele jaar groene activiteiten. Blijf op de hoogte van onze activiteiten, meld je aan voor de nieuwsbrief Wil je ook meedoen met de lezingen, cursussen en overige activiteiten van KMTP Dordrecht en omstreken? Als tuinieren je hobby is, kun je bij ons terecht.


We zijn een vereniging waar liefhebbers van tuinieren,. Akkademie Dunne Klets groeit en bloeit in Veghel. Publiek was complimenteus en zag een stijgende lijn in de humor en typetjes die de tonpraters neerzetten.


Ook zijn er twee tuinclubs waarvan de leden elkaars, en ook wel andermans, tuinen bezoeken.

Leden krijgen 4x per jaar de digitale afdelings Nieuwsbrief met informatie over onze activiteiten. Wilt u contact met de afdeling, klik dan rechtsboven op Contact. Zoals jullie zien heeft onze website een flinke gedaanteverwisseling ondergaan.


Dat was nodig om twee redenen. Ten eerste het platform, de software basis, waarop de site gebouwd is was sterk verouderd en werd derhalve niet meer aangepast aan moderne inzichten en beveiliging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.