dinsdag 27 december 2016

Tuinslang wandhouder

Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk ons ruime assortiment! Tuinslangen voor 22u bestel morgen in huis. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Als officieel Zack kunnen wij alle producten leveren en ben je altijd verzekerd van de beste service. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Wandhouder - nu eenvoudig online kopen bij Tuinexpress. Koop nu en betaal pas over dagen! Een GARDENA tuinslang set met alle benodigdheden én maar liefst jaar garantie, dat is toch ideaal!


De set wordt inclusief alle Original GARDENA Sysem onderdelen, een wandhouder en een original GARDENA tuinspuit geleverd. Na aankoop van deze set kan je direct aan de slag in je tuin. Voordelen De tuinspuit is reguleerbaar.


De Gardena classic tuinslang meter is een PVC- tuinslang die zonder koppelstukken geleverd wordt.

De slang is vormvast en drukbestendig tot bar. Met de Gardena original system koppelstukken maakt u van deze classic tuinslang al snel een volwaardige Gardena tuinslang om u bij al uw tuinwerk te assisteren. Compleet geleverd: De wandslangenbox bestaat uit de box, tuinslang , tuinspuit en wandhouder.


De meter lange aansluitslang en alle aansluitstukken zijn tevens ingesloten. Dit zorgt er voor dat de praktische slangbox direct in gebruik kan worden genomen. Heb jij een tussenoplossing nodig, dan is ook die zo geregel bijvoorbeeld dankzij de Gardena Classic wandslanghouder 50. Deze week extra scherp geprijsd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Morgen al in huis vanaf €14. Je bevestigt de wandhouder aan de muur en schuift de box erin. Hierin is hij 1graden zwenkbaar. Je rekt de slang uit tot de gewenste lengte en je besproeit je tuin.


Bij Praxis vindt je alles voor de bewatering van jouw tuin. Bekijk sproeiers, tuinslangen , buitenkranen en meer tuinbewatering. De wandhouder bevestig je aan een muur of schutting, zodat je je slang hierop netjes bewaart.


In de openingen van de houder kun je je sproeistukken kwijt. De muurhaspels van Haxo bieden plaats aan tuinslangen tot een lengte van wel m2. Met een Gardena muurhaspel kiest u voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.


Wanneer u geen tuinslang nodig kunt u kiezen voor de losse Gardena Wandslanghouder Classic met ruimte voor meter tuinslang.

Een tuinslang netjes opbergen is voor iedere tuinier een vervelend klusje. Gelukkig zijn er handige hulpmiddelen zoals een wandslanghouder die je helpen bij het opruimen van je tuinslang. Hieronder vind je een groot aanbod van wandslanghouders en slangenwagens die geschikt zijn voor vrijwel ieder type tuinslang.


De webshop voor uw Tuinieren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.