donderdag 29 december 2016

Bbq elektrisch weber

Shop Weber tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting! De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Specialistisch advies nodig?


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bekijk het assortiment Bbq van Weber.

We gaan tijdens de American Style BBQ workshop terug naar de roots van Weber en de roots van het barbecueën: Amerika. Welcome back to the roots of American Style BBQ ! Bereid je voor op ongeëvenaard barbecueën, van Chicago-style pizza’s en vegetarische chili tot garnalenrolletjes met bacon. Met meer dan 2recepten en geïllustreerde, stapsgewijze instructies onthult Weber ’s Klassiekers alle geheime krachten van jouw barbecue. Weber , Barbecook, Princess, Outdoorchef en GrandHall.


Hieronder volgt wat meer informatie over de elektrische barbecue. De elektrische barbecues van Weber zijn vooral populair om hun veelzijdigheid en gebruiksgemak.

Voor barbecueliefhebbers zonder veel ruimte is de Q-lijn van Weber perfect. De barbecues zijn geschikt als tafelmodel en kunnen ook op een balkon makkelijk gebruikt worden. Voor een feestje in het centrum met verlichting door de stad. Omringd door grote gebouwen en uw beste vrienden. Hef het glas en breng een toast uit op uw balkon.


Dankzij de hoge temperatuur bereik je een heerlijk mals en smaakvol grillresultaat, dat niet onderdoet voor houtskool- en gasbarbecues. Een elektrische BBQ van Weber heeft een compact ontwerp en. Wil je graag zo snel mogelijk beginnen met barbecueën? Dan is de elektrische bbq dé keuze voor jou. Je steekt de stekker in het stopcontact, je bepaalt de temperatuur met de regelaar en binnen een paar minuten kun je beginnen.


Zo geniet je ook in een appartement zonder tuin nog van zwoele avondjes buiten. Welke elektrische bbq wil jij? Bestel nu een elektrische barbecue via de webshop of kom langs in een van de Blokker-filialen. Daarnaast is er nog een elektrische barbecue en de barbecue op houtskool.


Houtskool geeft die authentieke smaak aan het eten, terwijl een elektrisch model weer sneller klaar is voor gebruik. Beide soorten zijn van diverse merken verkrijgbaar.

De beste bbq is dat artikel wat voldoet aan jouw verwachtingen en past bij je budget. Vind weber bbq het nu op Kensaq. Kies uit 2producten vanaf € 50. Is dat niet gewoon gourmetten? Heb je dan wel het ‘echte’ barbecue gevoel?


Deze en meer vragen branden los bij de gedachten aan een elektrische barbecue. Natuurlijk kun je op jouw Weber bbq ook een heerlijk dessert bereiden. Met de poffertjespan of het wafelijzer tover jij in een handomdraai een heerlijk barbecuedessert op tafel! Elektrisch barbecueën Barbecueën zonder grenzen.


Voor de elektrische barbecue geldt: steek de stekker in het stopcontact, zet de regelbare thermostaat op de juiste temperatuur, heel even wachten, en beginnen maar. Met een elektrische barbecue kun je snel beginnen. Als fervent bbq -er altijd met de grote Weber houtskool bbq gewerkt. Even een stukje vlees bij het avondeten werkt dan niet. Even snel een stukje vlees met deze elektrische bbq gaat perfect.


Ondanks zijn kleine formaat, biedt het kookoppervlak ruimte om te barbecueën voor wel personen tegelijkertijd. Handig, wanneer je vrienden en familie op visite hebt. Een on-the-go barbecue die je ook op je balkon kunt gebruiken. Het voordeel van een elektrische BBQ is dat er geen vuur aan te pas komt, je kunt hem dus veilig gebruiken op je balkon. De buitenkant van de barbecue is van gietaluminium en het rooster.


Hierdoor is het bereiden van groot gebraad op de bbq niet de bedoeling. Het is wel hét ideale type barbecue voor op je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.