donderdag 29 december 2016

Betonvloer design

Maak, preflight en publiceer documenten voor druk en digitale media. Bekijk onze topdeals en bespaar. InDesign- en Illustrator-sjablonen.


Design betonvloeren geven elke ruimte een unieke uitstraling en zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. De betonvloer kan worden toegepast in zowel een woonhuis als een bedrijfspand.

Perfect woonbeton door toevoeging van hoogwaardige mineralen Door. De gietvloer neemt zelf al goed de omgevingswarmte op, maar als u daarnaast nog kiest voor vloerverwarming bent u verzekerd van een warme ruimte tegen een laag energietarief. Op zoek naar stoere betonvloeren , betonlook vloeren of een trap van beton? Your Concrete Design is specialist in het aanbrengen van beton en beton ciré. De design betonvloer is naadloos, UV-bestendig, kleurecht, bestand tegen allerlei chemische middelen en tot in lengte van jaren intensief te gebruiken.


Deze vloeren kunnen al gelegd worden vanaf tien millimeter dikte en passen dus in iedere ruimte. Een betonvloer is naadloos, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.

Door het slijt- en krasvaste karakter gaat de betonvloer jarenlang mee. Onze specialisten adviseren u graag over de eigenschappen en mogelijkheden van de betonvloeren. Maak svp van te voren een afspraak zodat wij ruim de tijd voor u kunnen nemen. Service en professionaliteit voor de afwerking van uw betonvloer.


Het tot stand brengen van een goede kwaliteit afwerking op een betonvloer kan betrekkelijk snel gebeuren. Een goede voorbereiding is de beste methode om die kwaliteit te bereiken. Beton design is helemaal in. Wij brengen alle details eerst goed in kaart alvorens wij met de afwerking van uw betonvloer gaan. Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz.


Vul de offerte tool in en krijg gelijk een prijs voor uw betonvloer. Als specialist in betonvloeren hebben we bij Willem Designvloeren veel kennis en ervaring. Doe direct inspiratie op ! Een design betonvloer gaat ver voorbij de modieuze uitstraling en het trendy karakter.


Over het uiterlijk van vloeren die het predikaat betonvloer dragen valt te twisten, en smaak is hierin heel persoonlijk. Deze industrievloeren hebben een andere afwerking dan de betonvloeren die wij storten in woningen. Dit beton moet zo comfortabel mogelijk zijn voor jouw woning en er ook nog eens mooi uitzien.

De gietvloeren op design betonvloeren zijn geheel naadloos aan te brengen en zeer eenvoudig schoon te houden. Het enige nadeel van design betonvloeren die met behulp van gietvloeren zijn afgewerkt is dat kleine steentjes nog wel. Daarnaast is een betonvloer met vloerverwarming ook ideaal wanneer u een gezin met kinderen heeft. Uw kinderen zullen het warme oppervlak erg waarderen wanneer zij op de vloer spelen. Deze vloer is namelijk niet alleen populair bij particulieren, maar wordt ook steeds vaker gelegd in bedrijfspanden.


Kies voor een design look met een betonvloer. Zowel terras als de woonkamer kunnen gemaakt worden met beton. Elke vloer is uniek, met de hand gemaakt. En omdat de vloer uit natuurlijke materialen bestaat, zijn ze zo levendig als de natuur zelf. Onze designbeton vloeren zijn echt uniek.


Het echte aanbrengen van de design betonvloer gebeurt met de spaan in de hand op een ambachtelijke manier. Hiervoor worden per laag zoveel mogelijk vlakken gebruikt. Bij de gedachte aan design vormt zich meestal direct daarna de gedacht aan een hoge prijs. Bij een design betonvloer hoeft u niet meteen aan de hoogste prijs te denken. In dit blog lees je welke dikte betonvloer in jouw situatie het beste past.


Dikte betonvloer in combinatie met vloerverwarming op een constructievloer. Ligt er al isolatie, een constructievloer en reflectiefolie met vloerverwarming? Dan is de minimale dikte van de betonvloer cm. Na het storten en vlinderen is de betonvloer voor circa vuil- en vloeistofafstotend.


Uiteraard wil je zo lang mogelijk genieten van de betonvloer in de keuken. Wij adviseren je daarom om de betonvloer te impregneren, zeker in de keuken. In de betonvloer zijn zogenoemde poriën aanwezig.


Bent u op zoek naar een echte design betonvloer ? De Livingbase betonvloeren zijn voortgekomen uit de utiliteitsbouw, het is de z. Wij leveren in ieder opzicht namelijk vakwerk. Voordat uw design gietvloer op een professionele wijze wordt aangebracht, is de vloer uiteraard volledig op maat samengesteld. U kunt vertrouwen op onze professionaliteit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.