maandag 26 december 2016

Betonnen gietvloer prijs

Ervaren vloerspecialisten staan klaar je te helpen. Bekijk gemiddelde kosten en kom in contact met vakmensen. In minuut gratis offertes om uw gietvloer te leggen. Er zijn vele soorten gietvloeren en er zijn diverse manieren waarop een gietvloer geplaatst kan worden. In dit artikel lees je welke factoren de prijs van een gietvloer bepalen en aan welke kosten per vierkante meter je je gemiddeld kan verwachten.


Vroeger werd een betonnen trap vooral gegoten als constructiemateriaal om nadien te bekleden met een afwerkingslaag zoals blauwsteen, hout of tegels.

Tegenwoordig wordt echter steeds vaker gekozen voor een gepolierde trap. Dit oogt bijzonder industrieel en de prijs ligt ook een pak lager dan een afwerking in natuursteen. Lees snel het prijsoverzicht. Cementgebonden gietvloeren zijn niet-massieve betonvloeren met een betonlook. Ze hebben een beperkte opbouwhoogte van slechts een paar millimeter dik.


Prijs betonvloer per vierkante meter. Betonnen vloeren ogen modern, zijn erg stevig en vragen maar weinig onderhoud. Daarom zijn ze een populaire vloerbedekking.

In dit artikel ontdek je de prijzen per vierkante meter van de verschillende soorten betonvloeren en de factoren die de kosten bepalen. Op zoek naar een betonnen gietvloer ? Solo gietvloeren zijn: Compleet naadloos Duurzaam 1 UV stabiel Vloeistofdicht – Vraag een offerte aan! Betonnen gietvloer Kies voor meest duurzame betonnen gietvloer van G-vloeren. De prijs van een gietvloer wordt bepaald door verschillende elementen.


Onder andere de conditie van de ondervloer, de vorm van de ruimte en eventuele extra’s hebben invloed op de uiteindelijke gietvloer prijs. Ook kunt u in aanmerking komen voor onze burenkorting, waardoor de prijs nog aantrekkelijker wordt. Hoe groter de ruimte is waar de gietvloer wordt geleg des te lager wordt de gietvloer prijs per m2. Gietvloer prijs voor bedrijven. Het aanleggen van een gietvloer is daarom zeer gunstig voor grote bedrijfshallen, garages, showrooms, kantoorpanden, winkelcentra en loodsen.


U heeft de keuze uit diverse gietvloeren en woonbeton vloeren vanaf € 2- per vierkante meter. Onze gietvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk, duurzaam en leverbaar in diverse soorten en. Wat kost zo’n cementgebonden gietvloer in vergelijking met een kunststof vloer?


Daar kunnen we kort over zijn: gemiddeld ligt de prijs voor een cementgebonden gietvloer tussen de € 7- en € 12= per vierkante meter. De prijs is deels afhankelijk van het type gietvloer , aantal vierkante meters, ondergron woonplaats, de complexiteit van het project en de gewenste kleur. Als basisprijzen hanteren wij onderstaande tarieven. Hieronder vindt u richtprijzen voor de polyurethaan gietvloeren.


Bereken naar de prijs per m2.

Als je de kosten voor een betonnen gietvloer bij verschillende leveranciers gaat vergelijken, is het het makkelijkst om een soort totaalprijs per vierkante meter te berekenen. Wanneer je online gaat zoeken en offertes opvraagt, zie je prijsverschillen van tot ongeveer 1euro per vierkante meter. Ook binnen de particuliere markt is er steeds meer vraag naar een betonnen gietvloer. De vraag naar betonnen gietvloeren neemt toe door de voordelen van het hebben van een vloer van beton (woonbeton).


De betonnen gietvloer van De Betonfabriek geeft uw interieur een warme toevoeging. Op deze site kom je alles te weten over de betonvloer en betonnen werkbladen. Bij nieuwbouw of renovatieproject?


Bij gietvloer prijs vraagt u snel een complete offerte aan voor de stijlvolle afwerking van uw vloer. Ook kunt u precies zien hoe de gietvloer prijs doorgaans is opgebouwd en waar u als particulier of als ondernemer op moet letten als u een gietvloer prijs of offerte gaat aanvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.