maandag 19 december 2016

Nest google

Nest google

Het instellen en beheren is ingewikkeld en er zijn allerlei verschillende apparaten die niet goed op elkaar aansluiten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Welkom in het behulpzame huis. Maak kennis met de nieuwe Nest Mini.


Je muziek klinkt voller en beter dan ooit met een basgeluid dat krachtiger is dan van de oorspronkelijke Mini. Smarthome make-over comfort. Eerste reactie, zelf zou ik hem nooit kopen. Maar na gebruik denk ik er toch anders over.


De kleine speaker is qua design geen spat verander maar van binnen totaal vernieuwd. De Nest Mini heeft een betere geluidskwaliteit, is van duurzaam materiaal gemaakt en kan aan de muur worden bevestigd. Voordat je de Nest Protect aan het plafond of aan de wand bevestigt, moet je hem instellen met de Nest -app.


Laat videoberichten achter en voer videogesprekken. Met de ingebouwde Nest Cam kun je je huis in de gaten houden als je niet thuis bent. Iedereen ziet in een oogopslag zijn of haar eigen agenda, woon-werkverkeer en meer. Koppel je Nest Cam of Nest Hello aan Nest Aware en mis geen enkel moment meer.


Neem dag en nacht op met een Nest Cam Indoor of Outdoor, ontvang intelligente meldingen en bewaar vijf, tien of dertig dagen aan videogeschiedenis. Hij weet wat een persoon is en wat niet, en kan je een melding sturen. Kies uit producten vanaf € 494. For too long, the smart home hasn’t been very smart.


Nest google

It’s complicated to set up and manage, with a lot of different devices that don’t work well together. Welcome to the helpful home. Control your Nest thermostat, arm and disarm your Nest Secure alarm system, see your home with Nest Cam, and get an alert if Nest Protect goes off – all in one place.


The Nest app is no exception. De Nest -app helpt je met de bedrading van de Nest Thermostat E. Hieronder zie je een bedradingsschema voor 3e generatie Nest Learning Thermostats. We raden voor elk thermostaatmodel aan de installatie aan een Nest Pro over te laten, omdat vaak een complexe bedrading nodig is. De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Get started Explore features Change your settings Device support.


Nest google

The idea came when Fadell was building a vacation home and found all of the available thermostats on the market to be inadequate, motivated to bring something better on the market. De Nest thermostaat leert steeds bij wanneer je de verwarming hoger of lager zet. Dat is ideaal want dat zouden we zelf al lang gedaan moeten hebben. Soms deed ik dat ook wel maar soms verslofte dit, waardoor een Nest wel uitkomt.


Als dit niet het geval is, kun je alle benodigdheden en de Nest Hello laten installeren door een Nest Pro. Eenmaal uit de doos, blijkt dat het smart display erg compact is. De afwerking is wel heel netjes. De Nest Hub voelt prettig aan en de speaker is afgewerkt met mooie stof. Elk Nest -product leert hoe het je huis beter maakt.


Nest google

De Nest Thermostat kan de Nest Cam Indoor inschakelen om je huis in de gaten te houden wanneer je weg bent. Als de Nest Protect koolmonoxide (CO) detecteert, schakelt de Nest Thermostat de ketel uit, die vaak een bron van CO-lekken is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.