vrijdag 30 december 2016

Galerie aalsmeer

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Zondag augustus introduceert Sous-Terre Aalsmeer ‘Masters of Graffiti Art’.


Het wordt een grote happening waaraan bekende nationale- en internationale graffitikunstenaars mee doen. Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de wereld van Graffiti!

Galerie Sous-Terre is gevestigd in Lithoijen (gem. Oss). Beeldende kunst Aalsmeer - adressen kunstenaars, musea, galeries,. Overige kunst in Aalsmeer.


In plaats daarvan wordt het vaste lage maandelijkse bedrag dat u ons betaalt direct en in zijn geheel omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u een schilderij of een sculptuur, op het moment dat het u uitkomt, aanschaffen. Onder meer door het houden van.


De Mokum Collectie omvat een groot aantal schilderijen van inmiddels bekende kunstenaars. De spraakmakende collectie heeft een vaste plaats gekregen in het Huiskamermuseum Aalsmeer.

Verder zullen er verspreid over het park Sous-Terre buitenbeelden worden geëxposeerd. Combineer een bezoek aan de galerie en het inspiratiepark Serbonne met een bezoek aan het om de hoek gelegen nationale park de Sallandse Heuvelrug met zijn grote golvende heidevelden en zijn uitgestrekte bossen, en u heeft een onvergetelijke dag. Kunstwerken krijgen volop ruimte om. De openingstijden van alle vestigingen van Galerie Woshoush in Aalsmeer vindt u op Openingstijden.


De meest volledige site met ruim 66. Kunstgalerie in Aalsmeer met Schilderijen,. Your browser does not support frames. Het Flower Art Museum bevindt zich in de voormalige reinwaterkelder van Aalsmeer , tegenover de bekende watertoren.


Dit familiebedrijf is eigendom van Nol de Groot en Bernadette Zeegers. Timeless Kunstuitleen l Galerie kan u daarbij helpen, goe snel en gemakkelijk. Onze bedrijfsadviseuse kan u daarin adviseren. Geheel vrijblijvend kan zij een bezoek brengen aan uw bedrijf. In samenspraak met u kan zij voor of met u een collectie samenstellen, passend bij uw bedrijf en binnen uw budget.


In de aanloop daar naartoe organiseert de galerie als voorproefje een tweetal exposities met kunstenaars die worden geïnspireerd door bloemen en planten. De nieuwe expositie bevat werk van verschillende kunstenaars. Hedendaagse, internationale abstracte kunst.


Kunst in Aalsmeer bij Galerie Artline.

Daarvoor ga je naar Galerie Artline, die na enkele decennia in Den Haag en Amsterdam nu met haar schilderijen en sculpturen is aangemeerd in Aalsmeer. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen. In haar pas gevestigde galerie op Siem Kooy Bedrijventerrein aan de Hornweg organiseert zij maandelijks afwisselende exposities, waarbij ook andere kunstenaars worden uitgenodigd.


Ruim tien jaar geleden opperde een medewerkster culturele zaken van de gemeente Aalsmeer , Annefie van Itterson, om van de galerie een bloemenmuseum te creëren met als thema bloemen en planten. De gemeente maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. Een inwoner van Aalsmeer wordt een Aalsmeerder genoemd. In de aanloop daarnaartoe organiseert de galerie als voorproefje een expositie van werk van kunstenaars die worden geïnspireerd door bloemen en planten.


Daaronder een aantal prachtige sieraden van goudsmeden! Welkom in de wereld van bloemen en planten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.