donderdag 15 december 2016

Zwembad reparatie onder water

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Wij hadden een gaatje in het zwembad waar al 10mwater in zat om dat er uit te laten en te plakken kost dus veel water totdat wij dit product zagen.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Ook onder water te plakken, helaas geldt dat dus niet bij ons wat we ook deden ieder keer liet het weer los, jammer. Dus voor ons was het leeg laten en plakken. Zwembad plakken met een zwembad reparatieset.


Met één van onze zwembad reparatiesets is de klus snel geklaar ook voor reparaties onder water ! Is er per ongeluk een gaatje gekomen in jouw zwembad ? Of het nu een opblaas-, opzet-, ultra frame of opblaasbaar bubbelbad is, dan kies je voor de reparatie plakkers van Bestway.

Eenvoudig je zwembad repareren. Heeft u uw zwembad gevuld en een klein gaatje? Deze transparante zelfklevende folie kunt u namelijk ook voor onder water gebruiken. Plak snel het zwembad met deze zelfklevende reparatie plakkers voor onder water. Hung-Profiel PVC voor onder de.


Alles voor het zwembad voor onderhouden van het water. Zwemland levert zwembad plakkers, plaksetjes en lijm voor onder water uit voorraad. De zwembad reparaties kunnen wij zowel onder water als op het droge uitvoeren. Met deze zwembadfolie kunt u uw liner zo weer repareren! Hierdoor hoeft uw zwembad niet leeg te worden gemaakt.


Eén van de vele voordelen is dat dit aanzienlijk scheelt in de kosten. Uiteraard wilt u geen stofwolk onder water. Onze specifieke onderwater producten en techniek maken het mogelijk om stofarm te werken. Wij hebben alle soorten reparatie producten voor alle verschillende zwembaden. Wilt u advies over het zwembad repareren?


Dan is de liner reparatiekit precies wat je zoekt.

Dit is een reparatie set om de liner (folie) te repareren. Ook te gebruiken onder water en droogt binnen enkele seconden. Voor alle zwembaden trouwens. Het zal u als zwembad eigenaar waarschijnlijk verrassen, maar wist u dat in een zwembad reparatie in veel gevallen gewoon onder water kan geschieden?


Met geprepareerde gereedschappen gaan onze beroeps gecertificeerde duikers voor u aan de slag onder het wateroppervlak. Kan zelfs onder water gebruikt worden. Verpakking van strips, het papieren aan de achterzijde verwijderen, de plakker (film) op de opening (het gat) aanbrengen en stevig aandrukken. Bovendien kunnen wij uw zwembad zomer- of winterklaar maken.


Een van de mooie voordelen van zwembadreparatie onder water is dat het u geld bespaart. U hoeft het bad niet eerst leeg te pompen, om het na de reparatie weer vol met water te pompen. Bedenkt u eens hoe lang het duurt om eerst een zwembad te legen om het vervolgens weer te vullen. Wij zijn verplicht om je hierover te informeren en jouw toestemming te vragen. Misschien is het een verrassing voor u als eigenaar, maar dit karwei kan volledig onder water plaatsvinden.


Met speciale gereedschappen en mortel om in het zwembad tegels vast te zetten, kunnen onze beroeps gecertificeerde duikers de klus onder het wateroppervlak klaren. Intex reparatieset voor het plakken van lekkages in uw zwembad , luchtbe zwemband en andere opblaasbare artikelen. Deze set bestaat uit zelfklevende vellen van x cm. De plakvellen zijn niet onder water te gebruiken.


Maak het zwembad eerst leeg. Is jouw zwembad of opblaasfiguur lek? In het pakje zitten zelfklevende reparatiepatches voor onder water. Zo kun je gemakkelijk zelf jouw zwembad repareren. Een zwembad opnieuw vullen met water doet de kosten oplopen.


Onderwater herstelling zwembad. Daarom stellen we alles in het werk om een lek te herstellen zonder het zwembad leeg te laten lopen. Wij beschikken over het nodige gespecialiseerde materiaal om het lek onder water te traceren en helemaal te dichten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.