woensdag 14 december 2016

Kosten vlooien bestrijden

Groot aanbod middelen tegen vlooien teken! Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ze bijten katten, honden en als het even tegenzit word jij ook gebeten.


Stop de jeuk en start met professionele vlooienbestrijding! De vlooien vormen geen gevaar voor de gezondheid van mens en dier, echter ze veroorzaken nare beten die jeuk en huidirritatie kunnen veroorzaken.

De kosten van vlooien bestrijden. Het bestrijden van vlooien kan je eerst zelf proberen en het is sowieso verstandig om je huisdieren regelmatig te behandelen met een vlooienmiddel. Beestjes Kwijt weet alles over het ontstaan, de bestrijding en de kosten.


Vlooien in huis bestrijden ? De gemiddelde kosten bij het bestrijden van muizen, ratten, mollen of kakkerlakken bedragen € 180. Je betaalt hier gemiddeld € 3voor. Hoeveel kost insecten bestrijden ? Zo is het altijd belangrijk om rekening te houden met het type insect, maar daarnaast moet er ook worden gekeken naar de omvang van het probleem.

Dat is waarschijnlijk een afweging gebaseerd op kosten. Maar at zijn nu de kosten om vlooien te bestrijden ? Doordat ze zich zo snel verplaatsen, ziet men de vlo amper, laat staan dat je ze kan vangen. Het is daarom ook lastig om te zien of bijvoorbeeld je huisdier er last van heeft door naar de beestjes op zoek te gaan.


Wel is heel veel krabben een teken dat je huisdier gebeten is door vlooien. Je kan ervoor kiezen om de vlooien zelf te bestrijden. Graag geven we je enkele handige bespaartips zodat je flink op de kosten kunt besparen. Indien mogelijk, probeer de ongedierte zelf te bestrijden.


Denk bijvoorbeeld aan een biologische oplossing bij het bestrijden van mieren. Bij een kleine plaag is dit meestal wel te doen. Ze leggen overal eitjes en het is moeilijk deze allemaal op te zuigen. Voorbereidingen zelf doen.


Neem bij overlast daarom altijd contact op met een ongediertebestrijder. Je kunt zelf wel aan de slag gaan met spuitbussen, maar deze middelen kunnen giftig zijn voor je huisdieren. Hoe dan ook, de kosten voor het bestrijden van vlooien zijn altijd lager dan de kosten die een échte vlooienplaag uiteindelijk kan opleveren. Geen ervaring met professionele bestrijding, maar wel ooit een enorme vlooienplaag in huis gehad.


De ongediertebestrijder keert bij plagen vaak meerdere malen terug om het probleem te verhelpen.

Heb alle meubels aan de kant gehaal elke vierkante millimeter van het huis gestofzuigd (met anti vlooi bandje in de stofzuigerzak zodat de opgezogen vlooien direct doodgaan) en vervolgens alles ondergespoten met een anti vlooien spray. Om vlooien te bestrijden is vakkundige kennis nodig, waardoor altijd wordt geadviseerd om hulp in te schakelen van een gespecialiseerde ongediertebestrijder. Wij doen er alles aan om voor u de kosten zo laag mogelijk te houden. Moet een ongediertebestrijder een grote, gevestigde vlooienplaag bestrijden , dan kost dat meer tijd en dus meer geld dan het bestrijden van een kleine, beginnende vlooienplaag. Nu je huisdier(en) zijn behandeld tegen vlooien , is de volgende stap om de vlooien in huis te bestrijden.


Helaas komt u niet zomaar van een vlooienplaag af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.