woensdag 21 december 2016

Kunstmest voor gras

Gras al vanaf €per m2. Is het gras groener bij de buren? Nooit meer maaien met Kunstgras. Bij ons vindt u voor elk type tuin de juiste kunstmest. Bekijk het aanbod en bestel online!

Bestel tuinmest via Beslist. Grootste aanbod tuinmest online! NPK staat voor (N) stikstof, (P) fosfor en (K) voor kalium. Bij de blaukorn zit ook nog (MgO), mg staat voor magnesium.


Stikstof maakt planteneiwitten aan en bevordert de groei en kleur van het gras. Fosfor bevordert de wortelontwikkeling. Kalium ook wel kali zorgt voor een stevigheid van het gras , transport van water en koolhydraten.


Organische meststoffen bieden grote voordelen ten opzichte van kunstmestsoorten.

Ze hebben een langdurige werking en zorgen bovendien voor een actiever bodemleven. Dit is een anorganische meststof die oplosbaar is in water. Eenmaal opgelost kan deze meststof dan ook direct opgenomen worden door het gras.


Hierdoor krijgt je gazon direct een snelle groeispurt. Strooi de kunstmest gelijkmatig over je gazon. Maai na het strooien de grasmat met regelmaat. Je kunt kiezen voor organische mest of anorganische mest ( kunstmest ). Daarnaast is het heel geschikt voor een gazon bemesten op arme zandgrond.


Kunstmest werkt wat sneller dan organische mest. Bij nat gras blijven de korrels aan het gras zelf plakken en kan het gras verbranden. Als het gazon droog is, vallen de korrels gewoon op de grond en vermengen zich daar met de bodem. Op onze website bieden we verschillende soorten mest aan, van korrel tot vloeibaar, van organisch tot kunstmest en van biologisch tot organisch. Dit alles in groot en kleinverpakking!


Nu de donkerste maanden van het jaar voor de deur staan, trekken de meeste vaste planten zich terug onder de grond. Voor ons een goede tijd om eens een categorie planten in de schijnwerpers te plaatsen die met hun altijdgroene bladeren de tuin ook in de winter nog interessant houden. Een brede verscheidenheid aan kunstmest gras -opties zijn voor u beschikbaar, zoals plastic.


Ook kunt u kiezen uit vee, kip kunstmest gras.

Er zijn kunstmest gras leveranciers, vooral gevestigd in. Agrifield is dé specialist op het gebied van tuin, dier en land. In onze webshop vindt u onder andere een uitgebreid assortiment aan bemesting, werkkleding en benodigdheden voor de veehouderij.


Zoekt u een product, maar is deze niet in onze webshop aanwezig? Misschien hebben wij een goed alternatief voor u. Siergraszaad is een mengsel dat samengesteld is voor een perfect ogende grasmat en een luxe en stijlvolle uitstraling! Dit type gras is zeer fijn en slechts geschikt. Deze meststof zorgt ervoor dat het gras afhardt en bestand is tegen de winterkou. Het ijzer en magnesium in de stof geven het gazon een blijvende diepgroene kleur.


Heb je nog vragen over het gazon bemesting? Stel dan je vraag online, of kom langs in één van de Boerenbond winkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om passend advies te geven.


Siergrassen en bamboes voor in de tuin siergras soorten siergrassen gras bamboe tuin aanplanten bloei vermeerderen scheuren kopen siergrassen, bamboe, kopen, krijgen. Zorg er dan wel voor dat je kwalitatieve bemesting gebruikt in het voorjaar. Bemesting van je gazon in het najaar: najaarsmest creëert een sterke wortelgroei. De geeft je gras extra kracht om de winter door te komen. September of oktober zijn perfect.


Voor het bemesten van je gazon neem je best een strooiwagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.